Wyskoczyło mi na fb takie oto ogłoszenie i wręcz byłem przekonany że już widziałem wczoraj podobny motyw, nie myliłem się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wcale, a wcale bym się nie zdziwił, gdyby ktoś przyniósł.
Przecież ten cholerny gluten mógłby cały cykl zaburzyć.
Przecież ten cholerny gluten mógłby cały cykl zaburzyć.
Z Velturem się nie dyskutuje, trzeba mu przytaknąć i mieć na niego wyjebane.
Ja jebie.. Policja faktycznie robi takie akcje! Wiem co mowie
Byla lachowa akcja u nas na komendzie, "przyjedz na bezplatne badanie techniczne samochodu". Dla mniej kumatych, jednym z ustawowych zadan policjanta ruchu drogowego, jest badanie stanu technicznego pojazdu. Badanie jest darmowe...
Byla lachowa akcja u nas na komendzie, "przyjedz na bezplatne badanie techniczne samochodu". Dla mniej kumatych, jednym z ustawowych zadan policjanta ruchu drogowego, jest badanie stanu technicznego pojazdu. Badanie jest darmowe...
nightwood napisał/a:
To fejkowy profil Policji
Nawet jeśli fejkowy to założę się, że znajdzie się przynajmniej jeden matoł który poleci na najbliższy posterunek z woreczkiem mety.
Pewnie większość z was już to widziała ale jednak przypomnę pomysłowość policyjną:
To ogłoszenie już dawno tutaj widziałem, nie jest to nowy pomysł, komuś się stara akcja przypomniała. Dużo wcześniej niż ten pomysł pojawił w komentarzach na sadolu kilka dni temu...
ja rozumiem wstawiać rzeczy z innych stron ale umiem czytać komentarze na sadolu, szczególnie te wyświetlające się jako "najlepszy komentarz" tuż pod wstawką. nie rób kurwa mistrzów z sadola wstawkami z sadola bo to już całkowite pedalstwo
Jaczuro napisał/a:
ja rozumiem wstawiać rzeczy z innych stron ale umiem czytać komentarze na sadolu, szczególnie te wyświetlające się jako "najlepszy komentarz" tuż pod wstawką. nie rób kurwa mistrzów z sadola wstawkami z sadola bo to już całkowite pedalstwo
Masz na myśli mój komentarz?
http://www.sadistic.pl/chciwosc-nie-poplacad-vt452127,15.htm#4966720
ot, sadolowa incepcja…
Są też inne podpuszczające akcje Policji, np:
Przyjedź do komisariatu, to za darmo sprawdzimy czy nie jesteś pod wpływem alkoholu.
I ludzie przyjeżdżali.
Przyjedź do komisariatu, to za darmo sprawdzimy czy nie jesteś pod wpływem alkoholu.
I ludzie przyjeżdżali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów