📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
CrazyEdek napisał/a:
Pomysłowy laweciarz Czekaj mam pomysła.
Aha, to ty pomyślałeś, że on puste auto pchał...
Wszystko by dobrze było tylko laweta była krzywa i podłoże było Krzywe
dżonyłojlker napisał/a:
ty pomyślałeś, że on puste auto pcha
A skąd taki pomysł?
Na filmie widać, że laweciarz chciał tak wepchnąć pojazd na lawetę i WIDAĆ, że w środku jest ktoś - głupi jak laweciarz - kierujący tym pojazdem.
No co ? Chłop nie mógł znałeś pilota od wyciągarki a terminy gonią wielkie mi halo
chyba nie wiedzial gdzie jest serce ,
Car Wash karwasz twarz.
to sie zateguje
Ostatnio laweciarz u znajomych zostawiał uszkodzone auto - coś padło w silniku. Assistance się popisało. Może uda mi się zdobyć filmik. Chuj odpiął wszystko, żeby było łatwiej, to ruszył lawetą i odjechał żeby auto samo zjechało z lawety. Poobrywany zderzak, chłodnica i inne. Bez filmiku firma od laweciaża miała by wyjebane, a tutaj padło hasło - mamy nagrane i gadka się zmieniła, zapłacili dodatkowo, no bo sądem by się skończyło. Sqrwysyństwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów