Typ wygląda jak Vaas Montenegro
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Teraz deport dla brudasa i całej jego rodzinki. No reason no reason. Zawsze jak kozojebcę lub asfalta aresztują to no reason. Wypierdalać oszołomy zapchlone.
kurwa jebana plaga. ja to na szczęście w Szkocji siedzę, a na razie cały brud zajął się przejmowaniem kontroli nad anglią w sposób gangsterski.
Jak zaczne ich widywać częściej, zacznę się zbroić..
Jak zaczne ich widywać częściej, zacznę się zbroić..
croyna napisał/a:
chuj wie o co tu chodzi, zero opisu, po co to tu wrzucać?
Dokładnie, wrzuci jebany obsraniec takie kurwa gówno i weź się tu domyślaj. Tfuuu flegma na mordę każdemu takiemu balasowi.
Opaleni Ci anglicy
Holata hore holata holata
Holata hore holata holata
GeorgeHarvey1 napisał/a:
Raczej oba pajace wyglądają jak De Niro z "Taksówkarza":
TylerPL napisał/a:
Raczej oba pajace wyglądają jak De Niro z "Taksówkarza":
A ja mam pytanie czy czasem Allach za takie coś nie karze ... Np. ujebaniem głowy po ramiona ... Bo to już takie tfu zachodnie jest wiecie ....
Kiedyś prawie mnie aresztowano i jakoś się nie wyrywałem. Poza zdziwioną miną zasadniczo nie miałem nawet odruchu obronnego, bo przecież wiadomo, że ci ludzie taką mają pracę i muszą móc ją wykonywać. Wyjaśniłem na spokojnie, że to pomyłka i żeby mnie sprawdzili... po 5 minutach byłem rozkuty i przeproszony za niedogodności. Ten typ ewidentnie boi się aresztowania, a sytuacji nie znamy.
Jeden policjant +jedna policjantka = 0.5 policjanta.
Tyle z nich pomocy.
Tyle z nich pomocy.
Po tak się wydziera, "nie bij, nie bij, nie bij" przecież nikt go kurwa nie bije
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów