Do wypadku doszło w pierwszej serii niedzielnego konkursu. Morgenstern poszybował na 141 metrów, co prawdopodobnie dałoby mu drugie miejsce. Tyle, że 27-letni zawodnik nie był w stanie ustać skoku. Czołowemu zawodnikowi klasyfikacji odjechała lewa narta, która po chwili uderzyła Austriaka w głowę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa bez przesady.
Jak to gdzie hard, a ta niewyjściowa morda Austriaka? :p Przecież to czysty hard
Dzisiejszej nocy, nie będę mógł spać normalnie....
pierdole nie wchodze juz na harda... szkoda czasu kiedys cos bylo, a teraz jakies pedaly z obitymi ryjami i starte kolanka.
- The same God that burnt the
knowing.
na pewno zaraz jak się przebudził, musiał strzelić fotę i wjebać na fejsbuczka
Jak by tak jeszcze targał plastron narciarski, to wyglądałby ja Przemek Wipler
@dzarul nie wiem dlaczego zglaszasz moj temat jako duplikat skoro wrzucilem go pierwszy, popatrz na czas dodania, nie chodzi o piwa tylko o zwykla logike. ps udlaw sie tymi piwami i murzynski czlonek ci w dupe
Fotka z rąsi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów