📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w takim przypadku to odrazu do lodowatej wody + pogotowie - no ale to nie polska więc cóż - ichniejsze standardy ujemnego Iq
Serio mi się go szkoda zrobiło zginąć w tak chujowy i przypadkowy sposób to trzeba mieć pecha
mygyry napisał/a:
Serio mi się go szkoda zrobiło zginąć w tak chujowy i przypadkowy sposób to trzeba mieć pecha
Przecież wstał, a nnie zginał.
Z opisu wynika, że w tej misce to był wrzący olej. Przejebane...
Napierdalają się między jakimiś garnkami z wrzątkiem, co za pierdolnik
Indie więc duże prawdopodobieństwo że się nie dotlenił przez słabą opiekę medyczną.
Zawsze myslalem ze cieply rosolek leczy
Najebal mu poparzył cale ciało i umarł gorzej nie można zdechnąć w męczarniach do końca
Czy w tym kotle wytapiali smalec z kundli?
Raczej w coś jebnął jeszcze łepetyną, bo więcej opaleni z pożarów wychodzili i przeżywali... Chociaż to Indie, może więcej niż nakleić plaster to ich przerasta.
Z twoich uciętych jaj eunuchu
Wygląda jak by gotowali ziemniaki
Con4terPro96 napisał/a:
w takim przypadku to odrazu do lodowatej wody + pogotowie - no ale to nie polska więc cóż - ichniejsze standardy ujemnego Iq
Do chuja nie do lodowatej. Szoku dostanie. Woda musi być chłodna a nie lodowata. do tego trzeba zdjąć ubranie jak najszybciej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów