📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dużo przekleństw, wesoła muzyczka i "dzieci" się cieszą...
Jak dla mnie powinno to być po niemiecku ;>
Wyśmiewajcie dalej chrześcijaństwo, a ani sie nie obejrzycie, a będziećie sie modlić pięć razy dziennie do allaha..
@Alloc
przesadzasz można wymyślać na wszystko i na katoli i na allah akbara przecież i tak boga nie ma ważne żeby było wesoło a czy będę miał w sąsiedztwie cerkiew bazylikę meczet czy tesco naprawdę mi to nie przeszkadza pozdrawiam
( a tak nawiasem mówiąc muzułmanin nie musi modlić się 5 razy dziennie, tak że się nie martw )
przesadzasz można wymyślać na wszystko i na katoli i na allah akbara przecież i tak boga nie ma ważne żeby było wesoło a czy będę miał w sąsiedztwie cerkiew bazylikę meczet czy tesco naprawdę mi to nie przeszkadza pozdrawiam
( a tak nawiasem mówiąc muzułmanin nie musi modlić się 5 razy dziennie, tak że się nie martw )
Gdyby to był Paweł 2 to by zrobiło się ciekawie w komentarzach a tak to posucha.
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
@KNT
dzieckiem to ja bylem ladnych pare lat temu wiec Twoja teza lezy
@Alloc
wysmiewamy bo to religia zaklamania i obludy
jak juz mialbym praktykowac jakas religie to bylby to buddyzm.
a poza tym jak ktos sie wslucha w slowa to uslyszy ze kolesiowi wisi w co kto wierzy, jemu sie nie podoba ze kosciol sie przedstawia jako ostoja moralnosci a ksieza dymaja malych chlopcow i ukrywaja to przed swiatem ( co im kiepsko wychodzi).
@Alloc
wysmiewamy bo to religia zaklamania i obludy
jak juz mialbym praktykowac jakas religie to bylby to buddyzm.
a poza tym jak ktos sie wslucha w slowa to uslyszy ze kolesiowi wisi w co kto wierzy, jemu sie nie podoba ze kosciol sie przedstawia jako ostoja moralnosci a ksieza dymaja malych chlopcow i ukrywaja to przed swiatem ( co im kiepsko wychodzi).
popłuczyny po uncle fuker z south parka
szfak napisał/a:
@KNT
Zwróć uwagę, że nie postawiłem cudzysłowia dla ozdoby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów