Kreskówka, której emisji zakazano w wielu krajach. Kościół grzmi iż jest to otwarty atak na wiarę katolicką. Bohaterami kreskówki są m.in: zdziecinniały papież, skorumpowani kardynałowie i pragnąca sławy zakonnica.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Najbardziej boli prawda, a tu jest sama prawda.
Znając życie autor tej wstawki zaraz zostanie zaatakowany przez sadolowych obrońców wiary katolickiej i innych dziwów niewidów
dobre, tylko nie rozumiem jednego, jaki sens ma wrzucanie samej czołówki ?
ja pierdole, kościół katolicki- zły (podrzeć biblię, księża pedofile), prawosławni w rosji- debile, islam- terroryści (szczać na koran), buddyści- jebane żółte chuje, protestanci- grube świnie z usa, rasta- ćpuny i chuj... kurwa co to za moda się ostatnio zrobiła na hejtowanie każdej możliwej religii? rozumiem, że ktoś może być ateistą, ale za chuj nie rozumiem tej agresji, była tu kiedyś ciekawa wypowiedź Cezarego Pazury na temat Radia Maryja, ciekawe co by Wasi rodzice/dziadkowie powiedzieli na takie pojebane komentarze?
moje zdanie odnośnie religii "nie dla mnie to, ale szacunek mam"
moje zdanie odnośnie religii "nie dla mnie to, ale szacunek mam"
@P@N K@C
rasta jest religią? wierzą w wielkiego jointa a buch jest jego prorokiem?
i stwierdzasz że judaizm jest ok bo go nie zrównałeś z jakąś negatywną rzeczą...
rasta jest religią? wierzą w wielkiego jointa a buch jest jego prorokiem?
i stwierdzasz że judaizm jest ok bo go nie zrównałeś z jakąś negatywną rzeczą...
A teraz jeżeli autor ma jaja niech nakręci podobny film o islamie (pokarze wizerunek Mahometa itd.).
Łatwo atakuje się kogoś kto i tak nie będzie się bronił...
Łatwo atakuje się kogoś kto i tak nie będzie się bronił...
P@N K@C napisał/a:
kurwa co to za moda się ostatnio zrobiła na hejtowanie każdej możliwej religii?
Kinderateizm. Ja jestem wierzący, ale wstęp do kreskówki bardzo mi się podoba. Zresztą nie ma co zamiatać pod dywan błędów KK, bo KK to organizacja taka jak inne - ma swoje złe strony. Nie ma co hejtować, bo tam też są ludzie, a nie święci.
Ale też mylisz się co do każdej możliwej. Nikt jakoś nie odważył się kpić z Wielkiego Przedwiecznego.
Religia jest stworzona tylko i wyłącznie jako wymówka do prowadzenia wojny z innymi państwami. Tak było jest i bedzie. Przykładem są np. Wyprawy krzyżowe(Katolicyzm), Ataki terrorystyczne(Islam), Ataki na podobną religie (chodzi mi o Buddyzm, który nie zawsze był tolerowany jako jedna i ta sama religia)
Zróbcie cwaniaki taką kreskówkę o Muzułmanach.
Pokazali by wam co to znaczy "Rozrywka" w wybuchowym stylu
Pokazali by wam co to znaczy "Rozrywka" w wybuchowym stylu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów