Film nagrał dzisiaj znajomy wracając z pracy. Polak potrafi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
MaszAyahuaskę napisał/a:
Zamiast kurwa podejść i pomóc, to stoi i nagrywa.Ja pierdolę.
Noo niezły chuj , nie?
Żeby jeszcze umiał nagrywać. Tak ciężko przekręcić komórkę w bok? Jak szcza to pewnie też mu się zdarza zapomnieć ściągnąć spodnie...
To jest przyczepa którą zazwyczaj wożą styropian, lekkie to jak cholera, a co za tym idzie strasznie wywrotne. (Chodzi mi o wiatr)
A plus jak widać jest taki, że jak się już przewróci, to jeden człowiek może bez większego problemu przywrócić ją na koła.
A plus jak widać jest taki, że jak się już przewróci, to jeden człowiek może bez większego problemu przywrócić ją na koła.
wsiadł i pojechał - człowiek wyjebka
Za granicą Polak Polakowi Polaczkiem W kraju w takiej sytuacji z 20 przejeżdzających kierowców może choć jeden się zatrzyma i pomoże, za granicą musisz czekać aż trafi się Holender, jeżeli trafi ci się Polak - owszem, zatrzyma się ale po to, żeby opierdolić cię z kasy wykorzystując że jesteście sami na drodze... Smutne ale prawdziwe
bloodwar napisał/a:
Za granicą Polak Polakowi Polaczkiem
Ja tak rozróżniam polonie w Holandii: Polacy (około 20%), ćpuny (około 40%) , śmieć kurwy pospolite (około 40%). Sorry, takie tutaj klimaty.
bloodwar napisał/a:
za granicą musisz czekać aż trafi się Holender,
To Holender nagrywał tak a propos A i wiatrakiem nagrywał
Ale każdy wie jacy są Polacy za granicą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów