robi wrażenie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Będzie wojna.... czarnoskórzy zaczęli ćwiczyć....
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
@up Jak by Ci takie czarnoskóry wyjebał chociaż z liścia to byś się przebudził przy dobrych wiatrach w maju.
Pod warunkiem, że nie byłby sam a z 10 czarnymi kolegami.
Takie sporty są zajebiste... a nie siłka 200kg na klate i pół metra w bicu...Goście mega wysportowani, rozciągnięci i chyba tylko jeden czarnuch ważył wiecej niż 90kg tak obstawiam...Połowa z nich miała dość małe mięśnie, ale podejrzewam, że jekbym dostał bułe w ryj o takiego typa do kaplica i szukanie ładnego sarkofagu. Atleci górą kurwa!
@M@pet
Nie ma takiego czarnoskórego kolesia na takiego białasa jak Ja.
Widocznie Cię leją skoro o tym piszesz.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Nie ma takiego czarnoskórego kolesia na takiego białasa jak Ja.
Widocznie Cię leją skoro o tym piszesz.
temu drugiemu na pierwszym ujęciu coś się pojebało, albo koledzy nie pokazali mu o co chodzi w tym drążku.
nie wiecie gdzie można kupić takiego jednego czarnego? bo widze że jest silny i wysportowany a ja musze na wiosne przekopać ogródek a jest pół hektara
No w ZOO to pierwszorzędna atrakcja
Hannibal odpierdala na drążku i poreczach takie rzeczy, że głowa mala..
-Dlaczego murzyni mają białe dłonie od wewnątrz ?
- Bo trzymali się drążka jak ich osmalali ;D
Taki sucharek adekwatny do filmiku mi się przypomniał, piwko i dobrą mają wytrzymałość mięśni, trzeba przyznać.
- Bo trzymali się drążka jak ich osmalali ;D
Taki sucharek adekwatny do filmiku mi się przypomniał, piwko i dobrą mają wytrzymałość mięśni, trzeba przyznać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów