Polska bez fikcji - świetny dokument ukazujący młodzież i dzieci w poprawczakach.
Często po bardzo surowych wyrokach.
Widzimy jak zdewastowani psychicznie są tam skazani.
Reszte komentarza pozostawie dla siebie..
I dlatego prosze was o skonczenie pisania komentarzy typu ' Dobrze im ' bo jezeli macie cos takieg napisac to lepiej nie piszcie ich wogole.
czyli, wykształcenie, zasady moralne wpojone przez rodzinę i wiele innych rzeczy o których ten margines społeczny nie wie, a któremu sprawia radość przekopanie kogoś na ulicy.bo nic nie wiecie bo macie wszystko komputer itp
Widac ze Wy mysliszcie
Troszke rozumiem ich bol bo sam mam zawiasy ... ale gdyby oni nie musieli to by nie kradli, nie bili. Nie jest to do konca ich wina. A Wy tak tutaj nie medrkujcie ze kara smierci to tam to ... bo nic nie wiecie bo macie wszystko komputer itp. a oni co maja ?
Nic ... i chca cos miec a ze panstwo jest takie a nie inne to musza sobie radzic w inne sposoby ... I dlatego prosze was o skonczenie pisania komentarzy typu ' Dobrze im ' bo jezeli macie cos takieg napisac to lepiej nie piszcie ich wogole.
Wiem ze pewnie zostane zjechany przez wiekoszoc albo i wszystkie osoby ale mam na to wyj****e.
Patologia tworzy patologie, a nasze państwo już jest patologią więc trzeba było by rewolucji aby może coś się polepszyło. Czasem muszą zginąć tysiące aby miliony miały lepiej.
Widac ze Wy mysliszcie
Troszke rozumiem ich bol bo sam mam zawiasy ... ale gdyby oni nie musieli to by nie kradli, nie bili. Nie jest to do konca ich wina. A Wy tak tutaj nie medrkujcie ze kara smierci to tam to ... bo nic nie wiecie bo macie wszystko komputer itp. a oni co maja ? Nic ... i chca cos miec a ze panstwo jest takie a nie inne to musza sobie radzic w inne sposoby ... I dlatego prosze was o skonczenie pisania komentarzy typu ' Dobrze im ' bo jezeli macie cos takieg napisac to lepiej nie piszcie ich wogole. Wiem ze pewnie zostane zjechany przez wiekoszoc albo i wszystkie osoby ale mam na to wyj****e.
a komputer i samochod mam bo sobie zapracowalem, nikt mi nic nie dal