📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Argeusz
Panują różne opinie na temat "ginesa". Podobno z beczki jest dobry, nie wiem, nie piłem. Piłem z puszki-skurwysyn nawet gazowany nie był, smakował wyglądał jak błoto. W tej cenie już lepiej sobie kurwa 2 harnasie kupić i jeszcze zostanie na lizaka.
Jeśli baranie nie wiesz, w jaki sposób się go podaje (czekamy aż się zrobi ciemne) to się nie wychylaj, biedota umysłowa, wipił nie odstane
Panują różne opinie na temat "ginesa". Podobno z beczki jest dobry, nie wiem, nie piłem. Piłem z puszki-skurwysyn nawet gazowany nie był, smakował wyglądał jak błoto. W tej cenie już lepiej sobie kurwa 2 harnasie kupić i jeszcze zostanie na lizaka.
Jeśli baranie nie wiesz, w jaki sposób się go podaje (czekamy aż się zrobi ciemne) to się nie wychylaj, biedota umysłowa, wipił nie odstane
Kriski napisał/a:
Porównując do Bavarii czy Heinekena lub innych wynalazków typu Argus z Lidla to śmiało można Guinnessa nazwać piwem.
Nie kurwa!
guinnessa są różne gatunki, to raz, dwa że brak w nim gazu, no brak co2 bo jest gazowany azotem i to jest plus b nawet jak się wypije 5 to człowiek normalnie funkcjonuje, a nie ma bęben rozwalony jak 25 letnia "wiatka" albo dziecko z Etiopii, oczywiście części nie podejdzie bo jest słaby, a dobry browar musi mieć od 7% w górę że by się szybko i skutecznie naebać, duża część jest przyzwyczajona do tzw eurolagerów które smakują niczym bo mają być dla mas, więc goryczka na poziomie 15IBU to już rozpusta, chmiele aromatyczne cos o nich słyszeli ale nie używali, za to zapach "skunksa" czy lepiej spostrzegany "trawy" który jest wadą od naświetlenia i utlenienia to jest to co niektórzy kochają, tak jak ktoś napisał, piję to co lubię bo sam warzę
Kurwa nie zaczynajcie następnego tematu o piwie. Spragnionych odsyłam do ostatniej gownodyskusji sadistic.pl/u-bot-vt474816,15.htm5217678
Nie jestem jakimś piwnym zbokiem, ale odkąd zacząłem próbować polskich kraftów to momentalnie przeszła mi ochota na koncernowe gówno typu okocim, harnaś, żywiec, tyskie, perła, namysłów etc. i tak naprawdę od tego czasu zacząłem pić piwa dla smaku, a nie żeby szumiało w głowie i do odcięcia. Polecam. Jak wiadomo kultura picia w Polsce leży więc warto samemu propagować dobre nawyki.
Guinessa Draughta piłem, ale bardzo mocno przeciętny.
A na upały polecam przerzucić się na wino. Bebzon tak nie rośnie, lepsze trawienie i działa dobrze na ciśnienie krwi.
Guinessa Draughta piłem, ale bardzo mocno przeciętny.
A na upały polecam przerzucić się na wino. Bebzon tak nie rośnie, lepsze trawienie i działa dobrze na ciśnienie krwi.
Ursa Maior, Bielitzer Marcowy, Watra Marcowe.
Organista napisał/a:
Velture, ten znaczek > jest dobry, czy zły? Bo zaczynam się gubić
Wierzę.
"Such a waste of beer! What the fuck you doing?!?"
W sumie dobrze mu laska powiedziala.
W sumie dobrze mu laska powiedziala.
akcja od 1:03
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów