Sprawa zamknięta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Sprawa zamknięta
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pytolsky napisał/a:
No kurwa, ja bym się nie zdziwił gdyby mnie (jak i większość użytkowników tego portalu) takim złożyła. Postawa i ruch biodrem przy strzale sugeruje, że to nie jej pierwsze rodeo.
Rzeczywiście, z pełnym wygarem i pięknie w tempo trafiła. He, he. Tamta już, suka, nie będzie długo tego kurewskiego uśmieszku nosiła. Zuch, a poprawka dla jebaki i kop w jaja dla poprawki. Swoją drogą, facet frajer. Ta bijąca znacznie fajniejsza bu uczciwie do sprawy podeszła a nie jak zakłamana blondi szmata. Sam bym jej piwo postawił za postawienie pały.
pablohasan napisał/a:
sikorke? Pierwszy raz slysze takie okreslenie....
Możliwe że to od małego ptaszka. Dobrze że nie koliber.
encoder178 napisał/a:
Nie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko
Jak suka nie da to pies nie weźmie.
a co na to jej spermiarz?
encoder178 napisał/a:
Nie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko
jak suka nie da to pies nie weźmie.
Na pewno nie są to niemki
Raflik napisał/a:
jak suka nie da to pies nie weźmie.
Masz racje gościu, każdy gwałciciel mówi tak chwile przed dokonaniem gwałtu
encoder178 napisał/a:
Ja pierdolę, chłop se sikorkę wsadza Tego tu jeszcze nie było.
obsturktor napisał/a:
Po co się lać od razu. Nie lepiej trójkącik zrobić.
No właśnie, po co lać... Mogły ją ukarać po kitajsku, czyli rozebrać i strzelić jej palcówkę
Głupia pinda ma pretensję, że ją facet zdradza do wszystkich tylko nie do faceta
Cóż, jak sobie pościelisz tak się wyśpisz.
Cóż, jak sobie pościelisz tak się wyśpisz.
encoder178 napisał/a:
Co Ty pierdolisz człowieku. Mężczyzna to strażnik relacji, a kobieta seksu. To kobiety mają problem z tym, że kolesie je sobie poruchają i zostawiają, a dużo kolesi ma problem, żeby w ogóle poruchać, stąd termin incel, który odnosi się niemal zawsze do facetów.
Przypierdoliła lepiej niż by potrafiło 99% chłopaków w jej wieku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów