Sprawa zamknięta
Sprawa zamknięta
Nie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko
Marzy Ci się. Jak suka nie da to pies nie weźmie. Ty żyjesz widać sadolowymi fantazjami na temat brazylijskich gwałtów, ZBOKU.
Co Ty pierdolisz człowieku. Mężczyzna to strażnik relacji, a kobieta seksu. To kobiety mają problem z tym, że kolesie je sobie poruchają i zostawiają, a dużo kolesi ma problem, żeby w ogóle poruchać, stąd termin incel, który odnosi się niemal zawsze do facetów.
relacji?? XD jakby nie BABY to wy wszyscy bylibyście w czarnej DUPIE w tej kwestii
nie dość że bez nich to jeszcze incele
Nie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko
Ty tak na poważnie? Jaka martwica mózgu...
Juz wiem dlaczego tyle jest głosów za pisem.
Chyba trzeba powoli zaczac sie pakowac, sprzedac majatek i zostawic was w tym nocniku z gównem aż zgnijecie, ha tfuu!
Rzeczywiście, z pełnym wygarem i pięknie w tempo trafiła. He, he. Tamta już, suka, nie będzie długo tego kurewskiego uśmieszku nosiła. Zuch, a poprawka dla jebaki i kop w jaja dla poprawki. Swoją drogą, facet frajer. Ta bijąca znacznie fajniejsza bu uczciwie do sprawy podeszła a nie jak zakłamana blondi szmata. Sam bym jej piwo postawił za postawienie pały.
Suka? To ona zdradziła kurwisko co z nienacka zaatakowało? "Szmatą" to jest gościu co zdradził, ale co ja oczekuje logicznego myślenia od baby co nokautuje rywalkę(nie ta inna) i pizdeczke która ją usprawiedliwia!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów