Sprawa zamknięta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Sprawa zamknięta
Nie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko
nie rozumiem, przeciez on sie nie wymydli
pewnie o jakiegos czarnucha sie poklucily biale kurwiska do zaplodnienia XDD
Jak na dziewczynę to dobry nokaut
encoder178 napisał/a:
Nie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko
sikorke? Pierwszy raz slysze takie okreslenie....
dennissliwa napisał/a:
Jak na dziewczynę to dobry nokaut
No kurwa, ja bym się nie zdziwił gdyby mnie (jak i większość użytkowników tego portalu) takim złożyła. Postawa i ruch biodrem przy strzale sugeruje, że to nie jej pierwsze rodeo.
pytolsky napisał/a:
No kurwa, ja bym się nie zdziwił gdyby mnie (jak i większość użytkowników tego portalu) takim złożyła. Postawa i ruch biodrem przy strzale sugeruje, że to nie jej pierwsze rodeo.
Mi to sugeruje szkolenie u murzyna.
Skoro wyjaśnione to teraz nie musi się już dłużej z tym kryć
Ile te kurewki maja lat?
Po co się lać od razu. Nie lepiej trójkącik zrobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów