📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurwa bałby się takiej baby, to są kobiety, powinny być delikatne kurwa... wczoraj leci Jony Q w telewizji i zadaje mi pytanie - oddałbyś dziecku swoje serce ? moje odpowiedzieć oczywista, że tak, bez zastanowienia się. Ona odpowiada - po co ? można zrobić drugie ....... Kurwa.. z kim ja jestem O_O
Trimeresurus napisał/a:
Plus nie chcę nic mówić, ale karmienie żywymi w taki sposób podchodzi pod znęcanie się... i gówno mnie to obchodzi co sobie reszta sadoli o tym myśli, gdyż większość ma to w dupie z hasłem ,, to jest sadol"... Jednak jak wiadomo większość to debile i ignoranci...
A co mnie kurwa jakaś mysz obchodzi?
Psem go nie nakarmiła więc o chuj Ci chodzi obrońco uciśnionych myszek?
Pewnie Ty byś nawet muchy w kiblu nie ujebał co?
@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Kot Savannah. Cena zaczyna sie od 50 tyś dolarów
To ja już wole dołożyć dwa tysiące zielonych i mieć forda mustanga
To ja już wole dołożyć dwa tysiące zielonych i mieć forda mustanga
nie wiem po co karmić kota żywymi myszami, jeśli te nawet nie uciekają, gdyby miał na nie zapolować to jeszcze rozumiem, ale tak to klapa
Uważam , że kot powinien sam polować. A takie podsuwanie mu pod nos myszy to pedalstwo.
Panią ma fajną ten futrzak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów