Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Plus nie chcę nic mówić, ale karmienie żywymi w taki sposób podchodzi pod znęcanie się... i gówno mnie to obchodzi co sobie reszta sadoli o tym myśli, gdyż większość ma to w dupie z hasłem ,, to jest sadol"... Jednak jak wiadomo większość to debile i ignoranci...
Masz rację, a ty do tych ignorantów należysz.
Kot Savannah. Cena zaczyna sie od 50 tyś dolarów
To ja już wole dołożyć dwa tysiące zielonych i mieć forda mustanga
az musialem sie zalogowac zeby wy*ebac ci smiechem w ryj.. kota mozna kupic za 200 funtow.. co i tak jest przesada bo po co jak tyle dachowcow lazi po ulicach.
Człowieku! Żyjesz pod kloszem, czy o co ci chodzi? Zobacz sobie przez moment, jak zwierzęta na świecie pożerają swoje ofiary. Na NGC tego nie zobaczysz - łapią zwierzynę, a czasem godzinami powoli pożerają je, gdy te płaczą i próbują uciekać. Tak wygląda świat zwierząt, więc przestań pieprzyć, iż to znęcanie się. Ręczę ci, że gdyby te same myszy znalazły by się w naturze - byle jaki kot, lub pierwszy lepszy ptak drapieżny by je pożerał o wiele dłużej: odrywając noga, po nodze. Wylizując krew tryskającą z ich tętnic. Tak wygląda świat, więc przestań żyć jak pod kloszem i zacznij żyć prawdą.
Tak, to jest sadol i sadol ma taki charakter. Ale nie tylko! Ja jestem katolikiem, kocham też zwierzęta. Ręczę ci, że najpewniej uratowałem ich więcej, niż ty w swoim życiu w ogóle widziałeś - począwszy od rannych ptaków, skończywszy na przygarnianiu kotów znajd, czy opatrywanie zranionych sarenek. Jednak nie pieprzę jak powalony, że och to znęcanie się. Znęcanie się? Ona żre te myszy, czy ten kocur?
WON Z EKOLOGAMI i WRAŻLIWYMI NA LEWO SERDUSZKAMI!
Ale mnie wkur***ą takie osoby, jak Trimeresurus...
Człowieku! Żyjesz pod kloszem, czy o co ci chodzi? Zobacz sobie przez moment, jak zwierzęta na świecie pożerają swoje ofiary. Na NGC tego nie zobaczysz - łapią zwierzynę, a czasem godzinami powoli pożerają je, gdy te płaczą i próbują uciekać. Tak wygląda świat zwierząt, więc przestań pieprzyć, iż to znęcanie się. Ręczę ci, że gdyby te same myszy znalazły by się w naturze - byle jaki kot, lub pierwszy lepszy ptak drapieżny by je pożerał o wiele dłużej: odrywając noga, po nodze. Wylizując krew tryskającą z ich tętnic. Tak wygląda świat, więc przestań żyć jak pod kloszem i zacznij żyć prawdą.
Tak, to jest sadol i sadol ma taki charakter. Ale nie tylko! Ja jestem katolikiem, kocham też zwierzęta. Ręczę ci, że najpewniej uratowałem ich więcej, niż ty w swoim życiu w ogóle widziałeś - począwszy od rannych ptaków, skończywszy na przygarnianiu kotów znajd, czy opatrywanie zranionych sarenek. Jednak nie pieprzę jak powalony, że och to znęcanie się. Znęcanie się? Ona żre te myszy, czy ten kocur?
WON Z EKOLOGAMI i WRAŻLIWYMI NA LEWO SERDUSZKAMI!
Genialne... Niektóre zwierzęta są w stanie przeżyć na wolności dlatego, że nie dają się złapać. Ucieczka i ukrywanie się to ich linia obrony, a takie karmienie im ją odbiera. Praktycznie to samo co wrzucenie do klatki 2 agresywnych psów - wcześniej wyrywając jednemu zęby.
WON Z KRETYNAMI!
Plus nie chcę nic mówić, ale karmienie żywymi w taki sposób podchodzi pod znęcanie się... i gówno mnie to obchodzi co sobie reszta sadoli o tym myśli, gdyż większość ma to w dupie z hasłem ,, to jest sadol"... Jednak jak wiadomo większość to debile i ignoranci...
W główkę się jebnij to natura
Widzę, że wiesz jak manipulować ludźmi, żeby dostawać piwa chytrusku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów