Waran posila się szczurem. Enjoy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Aaaalllee podłoge upierdolił... ale mogło być gorzej, np. murzyn mógł na bosaka sie przejść...
Rasizm jest OK.
Nigdy nie zrozumiem kretynów co trzymają takie coś jako zwierzątko. Tak samo jak idiotów trzymających różnej maści żaby, pająki, węże i inne zwierzęta z którymi nie ma żadnego kontaktu ani chociażby nici porozumienia jakiejś.
No jeszcze rybki zrozumiem jak ktoś ma ładne akwarium z podświetleniem i to faktycznie może robić za ozdobę.
Jednak tych pierwszych nie ogarniam. Na chuj ci coś z czym nie można stworzyć żadnego kontaktu?
Bezmyślny gad trzymany w za małym terrarium w którym ledwo może się obrócić w drugą stronę...
W chuj zabawa.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
No jeszcze rybki zrozumiem jak ktoś ma ładne akwarium z podświetleniem i to faktycznie może robić za ozdobę.
Jednak tych pierwszych nie ogarniam. Na chuj ci coś z czym nie można stworzyć żadnego kontaktu?
Bezmyślny gad trzymany w za małym terrarium w którym ledwo może się obrócić w drugą stronę...
W chuj zabawa.
I gicior. Szacunek do właściciela być musi!
@Velture niestety takie coś idzie w parze ze zjebaniem umysłowym. Nie znam nikogo w miarę ogarniętego kto hoduje takie dziadostwo natomiast jebnięci jak najbardziej i jeszcze się tym chwalą tak jak posiadaniem 30 letnich beemek czy bulpitów nad którymi nie potrafią zapanować. Taka moda wśród patologi.
Przypomniało mi się, że jak byłem gówniakiem ok. 8-9 lvl to miałem jakąś podróbke tych jajek ze zwierzakiem co się go tam wychowywało (nie pamiętam nazwy). I nie można było tam dawać pauzy i mi kurwa ten zwierzak umierał co noc i przeżywałem dramaty do tego stopnia, że moja mama dla świętego spokoju wstawała i mi karmiła tego zwierza w nocy bo kurwa beczałem co rano jak pojebany. Ja pierdole jaka żenua, aż się muszę przejść po pokoju.
Co jest z ludźmi, którzy trzymają w domu drapieżniki? To taki przedłużacz penisa, czy ki chuj ?
GTi napisał/a:
Przypomniało mi się, że jak byłem gówniakiem ok. 8-9 lvl to miałem jakąś podróbke tych jajek ze zwierzakiem co się go tam wychowywało (nie pamiętam nazwy). I nie można było tam dawać pauzy i mi kurwa ten zwierzak umierał co noc i przeżywałem dramaty do tego stopnia, że moja mama dla świętego spokoju wstawała i mi karmiła tego zwierza w nocy bo kurwa beczałem co rano jak pojebany. Ja pierdole jaka żenua, aż się muszę przejść po pokoju.
Goliła ci też pizdę i kupowała tampony do tego?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów