📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jakby afrykańskie dzieci coś takiego zobaczyły to chyba by padły na zawał z wrażenia.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
jebie mnie opinia prostaków
@up
Oj potrafią latać.
Za dzieciaka jak byliśmy nad morzem to na spacerze z psem jak trafiła się jedna kura a pies wystrzelił do niej to suka wzbiła się na dobre 5-6 metrów i przeleciała lotem ślizgowym ok 20m.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Oj potrafią latać.
Za dzieciaka jak byliśmy nad morzem to na spacerze z psem jak trafiła się jedna kura a pies wystrzelił do niej to suka wzbiła się na dobre 5-6 metrów i przeleciała lotem ślizgowym ok 20m.
W tym jest siła.
A czy kura zrzucona powiedzmy z 20-30metrów zabiłaby się czy elegancko zamortyzowała upadek?
Przy okazji poszukiwań trafiłem na filmik z zajebistego ZOO
Przy okazji poszukiwań trafiłem na filmik z zajebistego ZOO
MajsterCF napisał/a:
W chuj sadystyczne... Co to KURA robi na głównej?!
kura na głównej spożywa
czarni po zasiłek lecą
@de_marco
Wlasnie mialem to napisac ale mnie uprzedziles to łap bronka
Wlasnie mialem to napisac ale mnie uprzedziles to łap bronka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów