📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
mlaska jebana, nawet żądełka nie zostawiła.
Czyli że szerszenia to trzeba za kark złapać żeby pokonać...
Czyli że szerszenia to trzeba za kark złapać żeby pokonać...
Jakie te osowate to są kurwy to ja nawet nie. Łeb zjedzony, ale jeszcze szuka ta swoją szpilą - żeby ujebać, żeby jeszcze chociaż zabolało. Jak ja tych kurew nienawidzę
A skrzydełka co, w zęby gryzą?
@up wkurwia przy sraniu
"Jakie te osowate to są kurwy to ja nawet nie. Łeb zjedzony, ale jeszcze szuka ta swoją szpilą - żeby ujebać, żeby jeszcze chociaż zabolało. Jak ja tych kurew nienawidzę "
Tak się skłąda, że są to bardzo pożyteczne zwierzaki i wcale nie takie groźne. Z dala od gniazda nie zaatakują.
Tak się skłąda, że są to bardzo pożyteczne zwierzaki i wcale nie takie groźne. Z dala od gniazda nie zaatakują.
lucilla napisał/a:
"Jakie te osowate to są kurwy to ja nawet nie. Łeb zjedzony, ale jeszcze szuka ta swoją szpilą - żeby ujebać, żeby jeszcze chociaż zabolało. Jak ja tych kurew nienawidzę "
Rzeczywiście bardzo pożyteczne - zjadanie pszczół jest super-pożyteczne.
jaka wybredna nóżki zostawiła .... przyjdzie bida do gara to będzie wszystko wpieprzać
Pallar_Anders_Visa napisał/a:
Rzeczywiście bardzo pożyteczne - zjadanie pszczół jest super-pożyteczne.
Pewnie chodziło mu o to, że od czasu do czasu wpierdoli jakiegoś szkodnika, ale to i tak nie jest usprawiedliwienie. Na dodatek niszczą dobre owoce i izolacje w budynkach. Więc chuj im w żądło
@up
Redukują liczbę szkodników w biocenozach tak jak np pająki, do tego mają niewielki ale mają udział w zapylaniu. Na pasiece wyrządzają szkody tu się zgodzę, ale nie należy patrzeć na pożyteczność czy szkodliwość tylko przez pryzmat ludzi, gospodarki etc. Takie zwierzęta zapewniają równowagę w przyrodzie.
Redukują liczbę szkodników w biocenozach tak jak np pająki, do tego mają niewielki ale mają udział w zapylaniu. Na pasiece wyrządzają szkody tu się zgodzę, ale nie należy patrzeć na pożyteczność czy szkodliwość tylko przez pryzmat ludzi, gospodarki etc. Takie zwierzęta zapewniają równowagę w przyrodzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów