Widać że wyzwolona płeć - zadawanie specjalnie cierpienia twoim zdaniem jest częścią natury? To że psy jedzą mięso to znaczy że dajemy im do jedzenia żywe koty?
Jasne że muszą jeść, ale można najpierw to mięso (uwaga trudne słowo, macicowy mózg może się zaświecić) humanitarnie jednym szybkim ruchem zabić nie powodując niepotrzebnego cierpienia.
Ciekawe czy jakby twojego gówniaka psy chciały zjeść, też byś nie reagowała bo to przecie naturalne że są głodne i chcą mięska?
Te baby to tylko głupsze się robią...
I kij mnie obchodzi czy to chomik, koń, opos, dendrofil czy kurwa wróbel wietnamski, żyje i czuje tak samo jak my, tłumaczenie takiego zachowania "bo to natura" jest idiotyzmem i pokazuje jakim człowiekiem jesteś.
Co ty pierdolisz myślisz że jakieś zwierze gdy ciebie by opierdalało zastanawiało by się czy cierpisz ? W chuju to ma nigdy kurwa jakoś nie widziałem by zwierze zabijało w humanitarny sposób masz jakąś empatie z dupy która gówno znaczy. Z tego co wiem to delfiny potrafią dla "zabawy" znęcać się nad ofiarą pewnie niektóre zwierzęta także tak robią więc natura jest brutalna i przestań nad tym płakać.
a to nie był czasem chomik… niech tam swojego fiuta włoży sadystyczny skurwiel.
Tam to płacz że za mało sadystyczne a tu płacz o jakąś mysze jprdl
typowy "whataboutism" - to zapytam na twoim poziomie - No i ?
No i chujów sto. Jak myślisz, raki i piskorze tylko dla milionerów były i są? Zaglądnij sobie do starych książek kucharskich jeśli umiesz czytać i poszukaj przepisów na w/w potrawy. Te książki nie były pisane dla milionerów. Dobrze ci napisał gość powyżej, że jak cię będzie wpierdalało jakieś zwierzę, to ma w dupie czy cierpisz czy nie. Ale jakie zwierzę miałoby cię zeżreć. W twojej piwnicy są pewnie tylko pająki.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.No i chujów sto. Jak myślisz, raki i piskorze tylko dla milionerów były i są? Zaglądnij sobie do starych książek kucharskich jeśli umiesz czytać i poszukaj przepisów na w/w potrawy. Te książki nie były pisane dla milionerów. Dobrze ci napisał gość powyżej, że jak cię będzie wpierdalało jakieś zwierzę, to ma w dupie czy cierpisz czy nie. Ale jakie zwierzę miałoby cię zeżreć. W twojej piwnicy są pewnie tylko pająki.
chuja razem z drugim zrozumieliście z tego co napisałem - nie dziwi mnie to bo mowa o tematach które was nie dotyczą a jak to się mówiło, nie graj w szachy z gołębiem bo obsra plansze i będzie się puszył - tu podobnie.
Jeden chuj, przecież węże też się karmi gryzoniami w tym chomikami.
Ale mrożonkami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów