I mysz dupa kiedy mrówek kupa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a to nie był czasem chomik… niech tam swojego fiuta włoży sadystyczny skurwiel.
RobsoN napisał/a:
Jeden chuj, przecież węże też się karmi gryzoniami w tym chomikami.
A to jakieś pokurwione mrowki czy zwykle bo czemu tak szybko zszedł ?chyba ze na zawała
RobsoN napisał/a:
Chomik też potrafi nieźle wkurwić człowieka.
To chyba są mrówki buldoga. Straszne skurwysyny.
masz racje skurwiel jebany sadystyczna pizda kurwa mac zamknac ta strone wkuriwa mnie juz ona i te zjebane pizdy ktore kometuja
onucek napisał/a:
ch*ja niech se tam ch*j wsadzi
masz racje!!!!
skurwesyna utopie!!!
w koncu folmy na poziomie sadola
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
- mój wons ma wyjebane, jaki kolol będzie miała mys.
Te mrówy to mogą być jakieś odontomachusy lub pokrewne (bo te cechują się potężnymi szczękami i zajebistym bólem), ale nie jestem aż takim znawcą by wiedziec na pewno i po takiej jakości. Przewijał sie juz na sadistiku wiele razy ten filmik btw.
Spore i agresywne te mrówki. Wyglądają trochę jak słynne Bullet ant. Mają żądła i są jadowite. Użądlenie boli w chuj nawet człowieka, a dla małych zwierząt jest śmiertelne. Ogólnie niewielu ludzi zdaje sobie sprawę z faktu, że biomasa mrówek dorównuje biomasie ludzkości co biorąc pod uwagę masę przeciętnej mrówki daje ich ogromną liczbę. W południowoamerykańskiej dżungli jak wędrowne mrówki są w okolicy to wszystko co żyje spierdala bo inaczej skończy jak ten chomik. Robale, węże, pająki, żółwie, ptaki a nawet większe ssaki nie mają szans z armią mrówek. Naprawdę interesujące stworzenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów