📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupia baba, ale ONR jest mocno klerykalny więc pewnie po prostu broni swojej kościółkowości.
Chuj tam, że ONR i lewak się spotkali ale to jak się głos mu łamał i prawie się popłakał było kuriozalne.
Do rady o zakupie chusteczek to poleciłbym mu jeszcze aby sobie podpaski dokupił.
Do rady o zakupie chusteczek to poleciłbym mu jeszcze aby sobie podpaski dokupił.
jeszcze trochę zamiast liści będą wisieć orn-nowcy i pisowcy!
zresztą wali mnie to kto będzie wisiał od 12 lat mam to w D
ważne że mogę pośmiać się z idiotów
Tam w Warszawie się nigdy nie nudzą
Jaki klasyczny ból dupy I na koniec bezradne dziecko pokazało środkowy paluszek ahahhaha. Wróci pewnie domu jako męczennik i bohater.
pepinio71 napisał/a:
jeszcze trochę zamiast liści będą wisieć orn-nowcy i pisowcy!
Wisieć to będą lewackie i kodziarskie cipki takie jak ten na filmie. Oni to mogą się popłakać najwyżej.
peether napisał/a:
Wisieć to będą lewackie i kodziarskie cipki takie jak ten na filmie. Oni to mogą się popłakać najwyżej.
Nisko se stawiasz poprzeczkę cioto, staruszki z kodu albo lewackie cipki
Kolejne hasło antify to refundacja kredy i chusteczek, bo te cipki mogą co najwyżej popłakać w kącie i zabazgrać chodnik. Co za czasy nastały, że lewaków masakrują nawet mohery, ho ho ho...
Takie zamieszanie się dzieje w tej Polsce teraz, że już nie wiem, kto jest lewak, a kto nie lewak...
Lewackie pizdeczki boli to strasznie Ogólnie teraz coś lewica ma do zaoferowania prócz straszenia "powrotem faszyzmu czy nazizmu"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów