📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Może się myle ,ale to już chyba było .
Ani to fajne ani zabawne
A ziew. Leję celując (taka gra). Jak strząsam, i coś kapnie, wycieram. Bo kurwa nie życzę sobie, że najpierw wytrę dechę, położę papier, potem siadam. I to często po laskach. Potem mam do nich obrzydzenie, a sporo debilek włazi w męski, bo damski obstawiony. A uraz do cip pozostaje. Ostatnie krople na dechę, potem wytarcie cipy chyba jednym listkiem. Chociaż moja nawija z 10 listków i wyciera dokładnie, na dwa razy, z góry, i kolejne 10 z dołu. I papier schodzi na momencie. Taki stopień intymności, że nie zamykamy łazienki. W końcu ludzka rzecz, omawiamy codzienne sprawy podczas takich czynności. Ja jej lizałem cipę, ona mi wuja wielokrotnie, więc absurdalne by to było, żeby udawać, że to służy tylko do lizania. Ale obowiązkowe podmycie.
ja po sikaniu nie muszę myć rąk.
ja mam czyste genitalia.
ja mam czyste genitalia.
kaprys o chuj ci chodzilo w tym komentarzu?
zwdzawada napisał/a:
jestem osoba eksperymentalna mam czasem takie schizy ze lezac w lozku mam ochote zdoic sie na siebie stoi my pyda pelen pecherz i zaczynam szczac na siebie w lozku..
rubaszny_rollo napisał/a:
ja po sikaniu nie muszę myć rąk.
ja mam czyste genitalia.
A ja mam czystego rowa. Mogę siąść Ci na na twarz?
Kurwa, właśnie przez takich filozofów klamki w publicznych kiblach naciskam łokciem. Nie mam ochoty dotykać twojego fiutka, nawet pośrednio.
że komuś się chciało robić takie nieśmieszne gówno
ja wycieram fjuta w rencznik albo papier albo firanke
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów