📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie mógł pić przez tę żmiję? Jak przez słomkę? Kacapy jednak niezbyt lotne są.
Burn! Loot! Murder!
Jebać was wszystkich cwele.
a ja kretyn chciałem już napisać że go nie ujebał
żmij napisał/a:
Nie mógł pić przez tę żmiję? Jak przez słomkę? Kacapy jednak niezbyt lotne są.
Dobre, ale z twoim nickiem bym się tak nie wychylał...
Olashenco napisał/a:
Brudna woda z wężem, cięcie, czysta woda z wężem.
Magia kurwa.
Wow dzięki. Rozwinąłeś moje wątpliwości bo zastanawiałem się jak to możliwe! Teraz już wiem dzięki tobie.
To jest zaskroniec, a nie żmija. Jedyną krzywdę, jaką może zrobić , to oblać białą substancją, która śmierdzi jak skurwesyn.
ja tez mam taką zdolność
spokojnie wasza rozczochrana on dobrze wiedział, że to nieszkodliwy zaskroniec, wobec zagrożenia wydziela piękną woń umarlaka a i kąsi niezbyt mocno
Strzelasz serem z pizdy? Czy kolejny niedojeb co nie wie jak wybrac plec przy zakladaniu konta?
SupremeLeader napisał/a:
Dobre, ale z twoim nickiem bym się tak nie wychylał...
pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBmij
Jam jest Żmij.
ale zdolność żeby przeprawić w Nicku na mężczyznę to już nie miałeś !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów