18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Poranek we Francji
~Velture • 2023-07-01, 13:22
Cytat:

We Francji migranci rabują posterunki policji i zbrojownie. Pogromy nasilają się. Ponad 100 miast zostało ogarniętych przemocą. Migranci obrabowali 8 posterunków policji i 4 składy broni.

ukryta treść

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
dennissliwa 2023-07-01, 13:43 2
Sceny jak z jakiegoś filmu katastroficznego
Zgłoś
Kris891 2023-07-01, 13:44 28
Wincyj inżynierów i lekarzy w pontonach do Francji !!
Zgłoś
Siriuz 2023-07-01, 13:47 44
"W najnowszym sondażu 69 proc. Francuzów opowiedziało się za wprowadzeniem stanu wyjątkowego"

Proszę, tak jak zapowiedziałem. Ludzie sami z własnej woli klaszcząc wprowadzą totalitaryzm. Totalną inwigilację obywateli, kamery, biometrię nawet w ulicznych szaletach i scoring dla każdego posłusznego obywatela. Wystarczyło ściągnąć trochę imigrantów i pozwolić im robić rozpierdol.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
dancio1978 2023-07-01, 13:47 34
Strzelać jak do szczurów. Potem masowy, bezimienny grób i zasypać ścierwo wapne,. Zapomnieć o tych wszach w ludzkiej skórze. Mieszkałe w UK i w Niemczech. Tam poznałem te pasożyty. Zero litości bo oni nie mielby i nie mają dla nas
Zgłoś
adrianthc 2023-07-01, 13:48 21
Zdziwieni? Przecież to było kurwa do przewidzenia, a będzie tylko gorzej. Te całe bydło powinno być odizolowane od cywilizowanych ludzi. Kajdany, bat i pole bawełny!!!
Zgłoś
kolosasz 2023-07-01, 14:25 2
dancio1978 napisał/a:

Strzelać jak do szczurów. Potem masowy, bezimienny grób i zasypać ścierwo wapne,. Zapomnieć o tych wszach w ludzkiej skórze. Mieszkałe w UK i w Niemczech. Tam poznałem te pasożyty. Zero litości bo oni nie mielby i nie mają dla nas

Poznałeś ich, czyli prawdopodobnie miałeś z nimi styczność na co dzień. Nie zastrzelili cie?

Kurwa. Jebane lewaki cenzurują obraz z kamerek internetowych. Wszędzie, kurwa, widać sielankę.
A wszyscy wiemy, że tam jest wojna o europejską kulturę i tożsamość!!!!!!1

worldcam.eu/webcams/europe/list/F/0/125

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
~Velture 2023-07-01, 14:27 12
kolosasz napisał/a:

Poznałeś ich, czyli prawdopodobnie miałeś z nimi styczność na co dzień. Nie zastrzelili cie?
Kurwa. Jebane lewaki cenzurują obraz z kamerek internetowych. Wszędzie, kurwa, widać sielankę.
A wszyscy wiemy, że tam jest wojna o europejską kulturę i tożsamość!!!!!!1

Masz mnie. Ten filmik to ja komputerowo wygenerowałem.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
0rion 2023-07-01, 15:42 3
teraz porownajcie to sobie do ukrainy i powiedzcie mi ze we francji nie odbywa sie wojna domowa.
Zgłoś
jacek44 2023-07-01, 16:14 6
i jeszcze te jebane murzyńskie rytmy w tle
Zgłoś
saves 2023-07-01, 16:30 6
Ależ tam nowocześnie i postępowo. Wcale się nie dziwię , że UE chce nam wcisnąć na siłę czarne dobro.
Zgłoś
feku2710 2023-07-01, 18:01 3
Na wschodzie wojna na zachodzie takie cyrki a my pośrodku tego w komunistycznym kraju rozbrojeni przez własne panstwo…

Zgłoś
pis_to_chuje 2023-07-01, 18:15 4
Strzelać ostrą amunicją powinni do tego jebaneg muzułmańskiego ścierwa. Całą resztę wpierdolić do kontenerów i odesłac w pizdu do afryki jebanych dzikusów.
Zgłoś
ziggy020 2023-07-01, 18:18
Francja-elegancja
Zgłoś
pyotreck 2023-07-01, 18:40 1
pis_to_chuje napisał/a:

Strzelać ostrą amunicją powinni do tego jebaneg muzułmańskiego ścierwa. Całą resztę wpierdolić do kontenerów i odesłac w pizdu do afryki jebanych dzikusów.

Ochojska Holland tusek mówi nunu. Oni już mają bilety do warszawy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów