We Francji migranci rabują posterunki policji i zbrojownie. Pogromy nasilają się. Ponad 100 miast zostało ogarniętych przemocą. Migranci obrabowali 8 posterunków policji i 4 składy broni.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sceny jak z jakiegoś filmu katastroficznego
"W najnowszym sondażu 69 proc. Francuzów opowiedziało się za wprowadzeniem stanu wyjątkowego"
Proszę, tak jak zapowiedziałem. Ludzie sami z własnej woli klaszcząc wprowadzą totalitaryzm. Totalną inwigilację obywateli, kamery, biometrię nawet w ulicznych szaletach i scoring dla każdego posłusznego obywatela. Wystarczyło ściągnąć trochę imigrantów i pozwolić im robić rozpierdol.
Proszę, tak jak zapowiedziałem. Ludzie sami z własnej woli klaszcząc wprowadzą totalitaryzm. Totalną inwigilację obywateli, kamery, biometrię nawet w ulicznych szaletach i scoring dla każdego posłusznego obywatela. Wystarczyło ściągnąć trochę imigrantów i pozwolić im robić rozpierdol.
Strzelać jak do szczurów. Potem masowy, bezimienny grób i zasypać ścierwo wapne,. Zapomnieć o tych wszach w ludzkiej skórze. Mieszkałe w UK i w Niemczech. Tam poznałem te pasożyty. Zero litości bo oni nie mielby i nie mają dla nas
Zdziwieni? Przecież to było kurwa do przewidzenia, a będzie tylko gorzej. Te całe bydło powinno być odizolowane od cywilizowanych ludzi. Kajdany, bat i pole bawełny!!!
dancio1978 napisał/a:
Strzelać jak do szczurów. Potem masowy, bezimienny grób i zasypać ścierwo wapne,. Zapomnieć o tych wszach w ludzkiej skórze. Mieszkałe w UK i w Niemczech. Tam poznałem te pasożyty. Zero litości bo oni nie mielby i nie mają dla nas
Poznałeś ich, czyli prawdopodobnie miałeś z nimi styczność na co dzień. Nie zastrzelili cie?
Kurwa. Jebane lewaki cenzurują obraz z kamerek internetowych. Wszędzie, kurwa, widać sielankę.
A wszyscy wiemy, że tam jest wojna o europejską kulturę i tożsamość!!!!!!1
worldcam.eu/webcams/europe/list/F/0/125
kolosasz napisał/a:
Poznałeś ich, czyli prawdopodobnie miałeś z nimi styczność na co dzień. Nie zastrzelili cie?
Kurwa. Jebane lewaki cenzurują obraz z kamerek internetowych. Wszędzie, kurwa, widać sielankę.
A wszyscy wiemy, że tam jest wojna o europejską kulturę i tożsamość!!!!!!1
Masz mnie. Ten filmik to ja komputerowo wygenerowałem.
teraz porownajcie to sobie do ukrainy i powiedzcie mi ze we francji nie odbywa sie wojna domowa.
Ależ tam nowocześnie i postępowo. Wcale się nie dziwię , że UE chce nam wcisnąć na siłę czarne dobro.
Na wschodzie wojna na zachodzie takie cyrki a my pośrodku tego w komunistycznym kraju rozbrojeni przez własne panstwo…
Strzelać ostrą amunicją powinni do tego jebaneg muzułmańskiego ścierwa. Całą resztę wpierdolić do kontenerów i odesłac w pizdu do afryki jebanych dzikusów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów