18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
eMCeONe 2016-04-18, 12:09
Ostatnio przeglądałem sadisticowe kawały od 1 strony i zauważyłem, że od jakiegoś czasu nie pojawia się tu praktycznie nic nowego(chodzi mi o kawały) tylko repety z 2007 roku, gdy to połowa użytkowników się dopiero rodziła. Tak więc na koniec dodam soczyste "BYŁO" ale linka nie podaję niech administracja sama szuka dupereli, które zaśmiecają niepotrzebnie serwery.
Zgłoś
k................s 2016-04-18, 18:27 1
janlew napisał/a:

Nie dość że lewacka kuhwa to jeszcze pisać nie umie...

hmmmm

janlew napisał/a:

W Polsce praktycznie takich wynalazków niema. Jest w prawdzie wyjątek, położona na terenie Polski miejscowość rezerwat, zwana Warszawą. Ale to tylko kolonialna dzielnica Berlina i Brukseli. Taki Hongkong tylko że z upośledzony, zdaje się że tam jakieś substancje radioaktywne rozrzucają.

I kto tu pisać nie umie...

Nie ma.... wprawdzie...... przecinków tam, gdzie być powinny....

Lewacka i kurwa? Tego kurwa nawet komentować szkoda....
Zgłoś
blade87 2016-04-18, 22:17 3
@janiew

Jeśli dla Ciebie każdy, kto nienawidzi tych czarnych skurwysynów i tej zakłamanej, plugawej instytucji kościoła jest lewakiem, to ty jesteś zwykłym, regularnym pierdolniętym debilem.
Zgłoś
A................h 2016-04-19, 10:26
SolAngelica napisał/a:

A ojciec:
- Nie mogę, zaraz mam odprawiam mszę...

Dwie linijki, a i tak musiałaś to zjebać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów