📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
na co po co on to robił
Jak można się kąpać w tym syfie zwanym rzeką?
"Po co mam się kłócić z człowiekiem jeśli mogę go zabić?"
Ten Pan pod koniec bardzo inteligentny i ze względu na niego leci Piweczko i to bardzo mocno schłodzone ^^.
ehh współczuję mieszkania w dużym mieście, skoro dla was gość wchodzący do niezbyt czystej rzeki to bohater...
ehh współczuję mieszkania w dużym mieście, skoro dla was gość wchodzący do niezbyt czystej rzeki to bohater...
Dwadzieścia parę lat temu tam normalnie ściek był dziś jest woda nawet nie gęsta za bardzo ale wejść do tego to nieporozumienie.
@Mc6
Muszę sięz Tobą zgodzić. Ten co na wsi mieszka to na pewno kąpał się w gorszych bajorach niż taka Wisła.
Muszę sięz Tobą zgodzić. Ten co na wsi mieszka to na pewno kąpał się w gorszych bajorach niż taka Wisła.
Oj tam pierdolicie jakby był skurcz to byłby hard - nie ma skurczu nie ma harda nie ma piwka. Co to takiego pływać w takim syfie? Do gorszych się wchodziło. Już nie róbcie z siebie takich delikatnych bo i tak społeczeństwo idzie w kierunku homoseksualizmu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów