Indie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Łeb między torami, łydki na szynie Geniusz!
To, że przeżył jest więcej niż pewne. Teraz dwie opcje:
1. Będzie kaleką bez perspektyw do końca swojego życia, bo w gównokrajach to ani zasiłku ani nic. Powinien za to się modlić, żeby go nie obciążyli różnymi kosztami. Do tego co wycierpi to jego.
2. Będzie umierał tygodniami z powodu gangreny, czy innego syfa, bo w krajach trzeciego świata służba zdrowia niby jest - ale każdy wytrawny Sadol wie, jak wygląda
1. Będzie kaleką bez perspektyw do końca swojego życia, bo w gównokrajach to ani zasiłku ani nic. Powinien za to się modlić, żeby go nie obciążyli różnymi kosztami. Do tego co wycierpi to jego.
2. Będzie umierał tygodniami z powodu gangreny, czy innego syfa, bo w krajach trzeciego świata służba zdrowia niby jest - ale każdy wytrawny Sadol wie, jak wygląda
Jebany przegryw oczywiście musiał się zemścić na przypadkowych ludziach i utrudnić im życie. Jego flaki i głowę powinni powiesić przy tym przejeździe żeby odstraszyć potencjalnych naśladowców.
Chcesz się zabić, to zrób to kurwa po cichu zamiast wkurwiać ludzi!
Chcesz się zabić, to zrób to kurwa po cichu zamiast wkurwiać ludzi!
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Łeb między torami, łydki na szynie Geniusz!
Niekoniecznie.Pociąg "porwał" ciało ze sobą;mógł je(pociąg) wepchnąć pod koła do następnego przejechania.
To się nazywa demotywator w drodze do pracy/szkoły
Jacson napisał/a:
Ile było wagonów?
A tych wagonów jest ze czterdzieści,
Sam nie wiem, co się w nich jeszcze mieści.
Zginął 1 obywatel z 1,5 mld liczebności Republiki Indii. Co mi dupę zawracasz 1 osobą ?
Ja go kurwa rozumiem. Jebać biedę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów