Gratuluję właścicielom nowych Asusów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gratuluję właścicielom nowych Asusów
Też mam takiego Asusa i jakoś nie chce mi się wierzyć. Dziwne, że matryca pada w połowie. Nie mniej jednak testować nie zamierzam.
ta matryca padla jak zobaczyla morde wlasciciela
Mam dwa laptopy asusa (jeden 1rok3mc a 2gi 2lata6mc) a do tego 1 hp i nic takiego sie nie dzieje.
Robiłem to przy uzyciu aparatu sprxzed prawie 10 lat bezfirmowego jakiegoś i 2gi robiony olympusem e-510 i chuj.
Nic takiego sie nie stało w żadanym z 3 laptopów (2x asus i 1x hp)
Dobry fejk i fajnie ,ze sie na to ludzie z sadistica nabrali bo was o to bym nie podejrzewał.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Robiłem to przy uzyciu aparatu sprxzed prawie 10 lat bezfirmowego jakiegoś i 2gi robiony olympusem e-510 i chuj.
Nic takiego sie nie stało w żadanym z 3 laptopów (2x asus i 1x hp)
Dobry fejk i fajnie ,ze sie na to ludzie z sadistica nabrali bo was o to bym nie podejrzewał.
Kurwa mało tam mają aparatów?
ta, oczywiście...
chuj mnie interesuje śmierć jakiegos pierdolonego laptopa. Niedlugo wrzucicie jak ktoś ugniata kawałek papieru, czy rozrywa gazete na pół. BŁAGAM ogarnijcie się i utrzymcie tą strone taką jaką była i jest. A nie kurestwo z reklamami, milionem zasad itd.
ej kurva ja tez mam asusa... sprawdzi ktos czy mu matryca zdechnie po takim flashu?
Spoko, dawaj go ...
Ja sam nie sprawdzę, bo mam Samsunga.
Aparat też, to chyba muszą być kompatybilne nie
Błyskałem nawet stroboskopem - matryca cała.
Tylko korki wyjebało, bo stroboskop mocny jest
A to jest argument Przekonałeś
Ja sam nie sprawdzę, bo mam Samsunga.
Aparat też, to chyba muszą być kompatybilne nie
Błyskałem nawet stroboskopem - matryca cała.
Tylko korki wyjebało, bo stroboskop mocny jest
papryka244 napisał/a:
...Kończy się gwarancja , robisz fotke i wymiana na nową matrycę za darmo
A to jest argument Przekonałeś
Obecna jest tak opluta że już jej nie wyczyszczę
I szmatkę do klawiatury
Jak widać niekompatybilne sprzęty powodują konflikty i matryca leci w 3.14zdu ...
Nie sprawdziłem jakiej firmy była świeczka i teraz mam za swoje ...
NIE PRÓBUJCIE TEGO W DOMU !!
Obecna jest tak opluta że już jej nie wyczyszczę
I szmatkę do klawiatury
Jak widać niekompatybilne sprzęty powodują konflikty i matryca leci w 3.14zdu ...
Nie sprawdziłem jakiej firmy była świeczka i teraz mam za swoje ...
NIE PRÓBUJCIE TEGO W DOMU !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów