Gratuluję właścicielom nowych Asusów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Gratuluję właścicielom nowych Asusów
co za debil robi zdjęcia tego co ma na pulpicie skoro może zrobić Prt Scrn ? -_-
@up Ja pierdole... Tu nie chodzi o to co on ma na pulpicie tylko o to, że pół akranu sie jebie jak zrobisz zdjecie.
ale mi porazka chyba normalne ze jak przylozysz aparat z lampa blyskowa tak blisko to przy blysku impuls uszkodzi matryce( oczywisci ejesli aparat jest hujowo zrobiony)
No to widać że sie jebie ...
Ale ja też się pytam : PO KIEGO ROBIĆ ZDJĘCIE MATRYCY I to z fleszem
Czemu to służy poza zjebaniem całkiem fajnego lapka
Ja tam wolę robić zdjęcia fajnym babkom, nie komputerom.
Ci sowieccy informatycy sa jeszcze bardziej zjebani umysłowo niż nasi
Ale ja też się pytam : PO KIEGO ROBIĆ ZDJĘCIE MATRYCY I to z fleszem
Czemu to służy poza zjebaniem całkiem fajnego lapka
Ja tam wolę robić zdjęcia fajnym babkom, nie komputerom.
Ci sowieccy informatycy sa jeszcze bardziej zjebani umysłowo niż nasi
-----------
@UP podbijam
miały być cycki na pulpicie a tam lipa...
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Mądry gimbus by się z tego cieszył...Kończy się gwarancja , robisz fotke i wymiana na nową matrycę za darmo
HeroDildo napisał/a:
@up Ja pierdole... Tu nie chodzi o to co on ma na pulpicie tylko o to, że pół akranu sie jebie jak zrobisz zdjecie.
Naprawde?
PS
Kurwa mam ten sam
HeroDildo napisał/a:
po mojemu to musiał jakoś do tego dość, że się jebie jak robi zdjęcie aparatem cyfrowym, czyli kurwa wcześniej musiał robić zdjęcie tego co ma na pulpicie baranie. Tak kurwa? No, a teraz spierdalaj
teraz pamietajcie drogie dzieci... nigdy nie robcie sobie sweet foci od matrycy laptopa xD
Ja mam identycznego i co mi zrobisz kurwa chamie, żarówkę zabierzesz ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów