Gratuluję właścicielom nowych Asusów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gratuluję właścicielom nowych Asusów
Velture napisał/a:
Mam dwa laptopy asusa (jeden 1rok3mc a 2gi 2lata6mc) a do tego 1 hp i nic takiego sie nie dzieje.
Robiłem to przy uzyciu aparatu sprxzed prawie 10 lat bezfirmowego jakiegoś i 2gi robiony olympusem e-510 i chuj.
Nic takiego sie nie stało w żadanym z 3 laptopów (2x asus i 1x hp)
Dobry fejk i fajnie ,ze sie na to ludzie z sadistica nabrali bo was o to bym nie podejrzewał.
@up
bo to czujnik światła na filmie zareagował. nie każdy notebook ma to wbudowane.
To nie jest film jak rozjebać matryce. NIC SIE NIE STALO!
kurwa siedzicie przed lapem a nie wiecie jakie ma możliwości. Jebane dzieci internetu i gier.
darksun napisał/a:
bo to czujnik światła na filmie zareagował. nie każdy notebook ma to wbudowane.
Tak i dlatego zgasła połowa matrycy
bobasse napisał/a:
Tak i dlatego zgasła połowa matrycy
tak dlatego zgasła połowa matrycy... masz jakieś pytania to odnajdź wynalazce tego czujnika i jemu truj dupe a nie udajesz tu że jesteś mądry. taki z ciebie informatyk jak z tych ruskich ... wypierdalaj znawco commodore 64.
darksun napisał/a:
wypierdalaj znawco commodore 64
Nie znam Twojego komputera, więc jesteś w błędzie. Dałeś się nabrać na prosty fake? To teraz nie płacz i sam wypierdalaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów