Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa wy to macie przemyślenia na tych sraczach...
A ty co? Pewnie całą wizytę na tronie losujesz sobie w głowie, którą ręką się podetrzesz, a którą potem pogrzebiesz w nosie i na koniec i tak ci się pomylą te dłonie
A ty co? Pewnie całą wizytę na tronie losujesz sobie w głowie, którą ręką się podetrzesz, a którą potem pogrzebiesz w nosie i na koniec i tak ci się pomylą te dłonie
Widzę, że coś wiesz na ten temat.
Niektórzy pewnie są na tyle genialni, że swoje przemyślenia szufladkują z tymi ze sracza, jako że tutaj takie oświadczenie jest dowodem na dystans do siebie i pomaga w swobodnym wniknięciu do sadolowego społeczeństwa. (Masakra)
P.S Pamiętam, kiedyś był temat o sadolowych grupach, 'antybrudy' itp. Autorowi najwyraźniej umknęła grupa Gówniarzy z ich gównianymi refleksjami :/
Po tych wszystkich refleksjach ze sracza, śmiało dochodzę do wniosku, że przynajmniej połowa sadola cierpi na sraczkę. Bo w końcu ile można siedzieć na kiblu, brudasy?
Niektórzy pewnie są na tyle genialni, że swoje przemyślenia szufladkują z tymi ze sracza, jako że tutaj takie oświadczenie jest dowodem na dystans do siebie i pomaga w swobodnym wniknięciu do sadolowego społeczeństwa. (Masakra)
P.S Pamiętam, kiedyś był temat o sadolowych grupach, 'antybrudy' itp. Autorowi najwyraźniej umknęła grupa Gówniarzy z ich gównianymi refleksjami :/
Kolego, gówniarza to masz na zdjęciu w swoim dowodzie osobistym.
Pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów