📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupia cipa. Zamiast wykrzyczeć swoje argumenty, wyrywa się z łapami i kręci aferę przy dziecku. Na szczęście chłopina spokojny, bo mógłby jej zajebać i by się później tłumaczył, że to w ramach medycznej eutanazji.
Wypisz wymaluj te kurwy od błyskawic które malowały kościoły i blokowały drogi
A od kiedy to faceci rodzą dzieci, że mają tyle do powiedzenia w tym temacie? Kobiety powinny zażądać prawa do wazektomii mężczyzn. Nie będzie aborcji i wszyscy będą zadowoleni.
Jebane babsko LGBTQ i chuj tam jeszcze
atakuje fizycznie faceta który jest spokojny i niekonfliktowy
faceta co by ja jedną reką połamał, a jak by chciał to by zakończył jej podły żywot...
I niech mi ktoś powie że środowiska lewicowe z orbitami to sa '' normalne '' osoby...
atakuje fizycznie faceta który jest spokojny i niekonfliktowy
faceta co by ja jedną reką połamał, a jak by chciał to by zakończył jej podły żywot...
I niech mi ktoś powie że środowiska lewicowe z orbitami to sa '' normalne '' osoby...
Pod jaki adres można wysłać piwo dl mordeczki z nagrania?
Veni_Vidi napisał/a:
A od kiedy to faceci rodzą dzieci, że mają tyle do powiedzenia w tym temacie? Kobiety powinny zażądać prawa do wazektomii mężczyzn. Nie będzie aborcji i wszyscy będą zadowoleni.
Mam pytanko. Jak wrzucam mocno zabrudzone naczynia do zmywarki, to dolewać tam jeszcze jakiegoś płynu, czy wystarczą same kapsułki? Zmywarka Bosh.
Veni_Vidi napisał/a:
Od kiedy płacą alimenty.
Gość bardzo opanowany. Ja bym od razu temu kurwiszczu petardę na ryj wypłacił.
Utkaj srom lewaro. Kobieta ma pizde, facet ma chuja. Kobieta rodzi, facet zapładnia, zapierdala do roboty, żeby zapewnić godny byt swojej rodzinie i utrzymać gospodarstwo domowe, jeżeli ma jaja. Jak ma wydmuszki, to przynajmniej płaci alimenty na bachora. Tak było od zarania dziejów, jest i będzie. Jeśli kobieta chce, to może też iść do roboty i podreperować budżet domowy, czy zarobić na swoje zachcianki. Jeśli chce, może wspólnie z chłopem omówić metody antykoncepcji zarówno ze swojej strony, jak i faceta. Jeśli tak bardzo nie chce wychowywać bachorów, to po prostu nie popuszcza szpary facetowi do zalewania nasieniem. Tylko tyle i aż tyle.
Ale nie miej pretensji do świata lewaro jedna, że urodziłaś się kobietą i masz pizde między nogami!!!
Veni_Vidi napisał/a:
Utkaj srom lewaro. Kobieta ma pizde, facet ma chuja. Kobieta rodzi, facet zapładnia, zapierdala do roboty, żeby zapewnić godny byt swojej rodzinie i utrzymać gospodarstwo domowe, jeżeli ma jaja. Jak ma wydmuszki, to przynajmniej płaci alimenty na bachora. Tak było od zarania dziejów, jest i będzie. Jeśli kobieta chce, to może też iść do roboty i podreperować budżet domowy, czy zarobić na swoje zachcianki. Jeśli chce, może wspólnie z chłopem omówić metody antykoncepcji zarówno ze swojej strony, jak i faceta. Jeśli tak bardzo nie chce wychowywać bachorów, to po prostu nie popuszcza szpary facetowi do zalewania nasieniem. Tylko tyle i aż tyle.
Ale nie miej pretensji do świata lewaro jedna, że urodziłaś się kobietą i masz pizde między nogami!!!
Veni_Vidi napisał/a:
Mhm a feministka urodzi chyba jak ją Habibi z kozą pomyli
Spokojnie, jutro będzie żądać tolerancji. A pojutrze przyklei się do asfaltu
Jeden chrześcijanopojeb, drugiej kończą się argumenty na jednym zdaniu. Siebie warci.
A jebnięcie je kijem bejsbolowym w ryj, to po prostu wyrażenie swojej opinii.
baby są urwa tak tępe, kiedyś myslałem ze Korwin pierdoli ze mowi ze naprawde mały odsetek samic coś tam ogarnia rzeczywistośc, ale serio to jest kurwa aż straszne jak babiszony są wodzone za nos przez " feminizm" i "aborcję" które zostały wmyyslone przez facetów którzy chcieli mieć wiecej rąk do pracy po prostu xD te baby są już tak uposledzone ze jak ktoś im da decydować o skrobance to myslą ze mogą zdobyć cały świat xD retard alerttt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów