Mercedes Benz C63 Black vs Triple Eight Racing V8 Supercar vs McLaren
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:23
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo oryginalny pomysł. Nikt przed mercedesem nie wpadł na to aby zrobić tego typu wyścig.....
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
I czego to reklama? Jakos w tym mercu nie widac tej predkosci a raczej mozna ja latwo osiagnac...
kowalik87, to nie absurd, zapamiętaj na przyszłość. Zwykły filmik.
@up,@up
Akurat na śniegu to nawet Fiat CC 0,7l sobie lepiej poradzi od BMW 316i.
Powodów wiele: mniejsza moc trzeba naprawdę umieć nim wpaść w poślizg , napęd na przód, a co najważniejsze opony w lepszym stanie bo jak wiadomo w dresom w BMW się wycierają na skrzyżowaniach jak jakąś dupę zobaczą.
P.S. Za chwilę się dowiemy kto z forum ma dres i BMW oczywiście.
Powodów wiele: mniejsza moc trzeba naprawdę umieć nim wpaść w poślizg , napęd na przód, a co najważniejsze opony w lepszym stanie bo jak wiadomo w dresom w BMW się wycierają na skrzyżowaniach jak jakąś dupę zobaczą.
Mercedes Benz C63 Black vs Triple Eight Racing V8 Supercar vs McLaren - czy wersja black nie powinna byc czarna?????????
andyq napisał/a:
@up,@up
uuu 'znafcy' wjechali
Wszystki zaciekawionym proponuję lekturę na temat genezy e36 (bo głównie o te 316 chodzi). Jedno z niewielu aut powstałych najpierw i przede wszystkim na tor dla m.i. dtm. Jego seryjną przeróbkę rozpoczęto produkować tylko i wyłącznie ze względu na zmieniające się przepisy serii wyścigowych, które mówiły, że startujące auto musi być produkowane seryjnie. Porównanie z fiatem 500 to totalny brak wiedzy .
Odnośnie tematu - mogli ich puścić razem, różnicę w czasie zobaczylibyśmy na mecie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów