18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
recon 2013-06-12, 11:37
niwet napisał/a:

Obrazek

Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!

Oj synek widać że nigdy nie miałeś konsoli i nie wiesz z czym to się je.
Zgłoś
_arci 2013-06-12, 11:58 1
Czy nikt kurwa nie widzi chyba podstawowej różnicy?
Gry na konsole są kurwa drogie.
Mam kupić za 200zeta coś co przejdę w 4 godziny? I co ile takich gier kupie? Powiedzmy wydam z tysiaka przez rok na gry... A na kompie? Nic. Ewentualnie połowę z tego powiedzmy. A co z resztą? Jak kogoś sraka ciśnie, że mu spadła płynność o 10 fps w najnowszym batylfyldzie to se kuwa może kupić za zaoszczędzone pieniądze na grach (w porównaniu do konsoli) nową kartę ramów od huja monitory i inne. I nie pierdolić, że tak nie jest.
Zgłoś
M................x 2013-06-12, 13:05
@up Jak nie masz kasy to możesz kupować używane powiedzmy miesiąc po premierze, pograć miesiąc i sprzedać o 10 zł taniej niż kupiłeś. Nie wiem czy zauważyłeś ale gry na PC ostatnio kosztują po 150 zł, a to jak kupisz to już nie sprzedaż bo ludzie sobie mogą piraty ściągnąć, chyba że grasz na piratach co jest niemoralne i nieuczciwe
Zgłoś
T-Will 2013-06-12, 13:44
niwet napisał/a:

Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!

Zdajesz sobie z tego sprawę, cwaniaczku, że najlepsze gry nie wychodzą w ogóle na PC?
Zgłoś
HEILicopter 2013-06-12, 13:44
danis008 napisał/a:

jaka pewność że klikam krecie z wingówna?

Bo jestes kurwa zbyt ograniczony by korzystac z Linuxa. To nie dla dzieci (fanboyow). Twoje celowe i zalosne przekrecanie nazw tych marek traca gimbaza. Stad moje utwierdzenie. Tyle w temacie.
Zgłoś
C................n 2013-06-12, 14:25 1
niwet napisał/a:

Obrazek

Komputer pociągnie te gry przez max 3 lata, a potem zaczynają się problemy, lagi i obniżanie jakości grafiki żeby odpalić jakąś nowość. Konsola odpali wszystko co zostało pod nią stworzone i nie ważne czy została kupiona rok wcześniej czy 7 lat wcześniej, bez lagów i bez konieczności obniżania jakości grafiki. Ponadto konsola została stworzona bezpośrednio do GRANIA a nie jak komputer do wielu zadań. Niektóre gry są exclusive na konsole i są hitami (już nie raz znajomi z komputerem i szybkim internetem pytali mnie jak jakaś gra się nazywa bo jest świetna... ale ja z uśmiechem odpowiadałem, że to exclusive jak np.Infamous, folklore, Final Fantasy itp. itd.) więc na komputerze możesz tylko screeny z nich oglądać. W tych czasach to i z kalkulatora można wejść do neta, więc twój argument jest co najmniej nielogiczny... Filmy też odpalisz na praktycznie wszystkim, a o konsolach to już nie wspomnę... Co do pisania dokumentów?? Fakt nie napiszę na tym ani książki ani nawet referatu... ale mam od tego komputer w tych czasach komputer to podstawowe wyposażenie domu. Co do pada?? Faktycznie da się go podłączyć, ale włączone będą tylko podstawowe funkcje, a np. funkcje żyroskopu (jak w ps3) będą wyłączone, o podłączeniu kinecta albo move to możesz sobie zapomnieć

Więc na koniec morał... Jak Cię nie stać to nie pierdol i graj na komputerze, ale nie rób idiotów z ludzi którzy kupili konsole, bo najzwyczajniej w świecie komputer nie dorasta im do pięt w kwestii gier i sposobu grania (chodzi tu o kinect/move).... i możesz pieprzyć jak to tanio można złożyć ,,super sprzęt'' ale nie zmienia to faktu że maszynka do ,,wszystkiego'' (czyli komputer) nigdy nie dorówna w kwestii grania, maszynce stworzonej DO GRANIA (konsole).

CzarliBronson napisał/a:

Czy nikt kurwa nie widzi chyba podstawowej różnicy?
Gry na konsole są kurwa drogie.
Mam kupić za 200zeta coś co przejdę w 4 godziny? I co ile takich gier kupie? Powiedzmy wydam z tysiaka przez rok na gry... A na kompie? Nic. Ewentualnie połowę z tego powiedzmy. A co z resztą? Jak kogoś sraka ciśnie, że mu spadła płynność o 10 fps w najnowszym batylfyldzie to se kuwa może kupić za zaoszczędzone pieniądze na grach (w porównaniu do konsoli) nową kartę ramów od huja monitory i inne. I nie pierdolić, że tak nie jest.

Widać kolego, że się gówno znasz na ps3 jest taka fajna usługa... nazywa się PS Plus. Płacisz tam 60 zł na 3 miesiące i masz do pobrania ponad 14 pełnych wersji gier (na ps3 i ps vita). Te gry cały czas są wymieniane, a co za tym idzie w przeciągu ostatnich 3 miesięcy pobrałem 16 gier na ps3, no i to nie jakies gówna tylko m. in. Mass efect 3, hitman, little big planet 2, motorstorm apocalipse, dead or alive 5, Infamous 2, the cave itd. itp. więc te pierdolenie o kosztach gier jest co najmniej nie na miejscu aha premiery kosztują od 130 - 180 zł a potem są dużo tańsze... po roku już możesz za 100 zł je kupić... więc jak nie wiesz nic o grach na konsole to nie pierdol farmazonów o tym że rzekomo trzeba wydawać fortunę na gry...

A co do przechodzenia w 4 godziny to tak na serio teraz taką tendencję mają wszystkie gry i nie ma znaczenia czy na konsolę czy komputer... ale na serio nie brakuje porządnych gier w które można grać w chuj czasu i te pieprzenie o szybkim przechodzeniu też jest trochę głupie.

Nie stać was to nie kupujcie!!! A jak was dupa boli to posmarujcie
Zgłoś
Aether 2013-06-12, 15:10
niwet napisał/a:

Obrazek

Co fakt to fakt , za tą cenę można złożyć naprawdę dobrego pc'ta . Lecz fakt pozostaje faktem że gdy kupisz konsolę służy ona parę dobrych lat i nieustannie grasz w gry na godnych wymaganiach graficznych a w komputerze co ? Ot gówno , po pół roku po tym jak zakupisz komputer za 500 eu będziesz grał w gry na low wymaganiach aż nareszcie po czasie twój komputer nie będzie spęłniał minimalnych wymagań sprzętowych . Zaczyna się dokupowanie nowych komponentów i tak w kółko ,bo inaczej nie pograsz sobie bracie Dla tego jestem zwolennikiem konsol , służą przez wiele lat

Max.250 znaków
Zgłoś
danis008 2013-06-12, 15:18
pilaf666 napisał/a:

Bo jestes kurwa zbyt ograniczony by korzystac z Linuxa. To nie dla dzieci (fanboyow). Twoje celowe i zalosne przekrecanie nazw tych marek traca gimbaza. Stad moje utwierdzenie. Tyle w temacie.

twoje stwierdzenie mogę o kant dupy obić idź skrobać dalej grzyba ze ściany krecie

ps. łap tutaj
może zadziała
Zgłoś
Pyro25 2013-06-12, 15:29
niwet, taki z ciebie znawca że się posrać można...
Że niby te konsole nie mają dostępu do internetu i możliwości odtwarzania filmów? Chyba mówisz o pierwszych generacjach konsoli PS i xbox.

Poza tym nie wszystkie lepsze gry są wydawane również na PC. A komputery są póki co za słabe żeby pociągnąć emulator takiego PS3 czy x360. Żałuj że jesteś ograniczony tylko do swojego kochanego peceta, bo ignorujesz wiele wartych uwagi tytułów/serii wydawanych wyłącznie na konsole
Zgłoś
Bociek 2013-06-12, 17:23
sauerps napisał/a:

Skoro się już zalogowałeś, to wiedz, że za to magiczne słowo którego użyłeś ma się zwyczajnie przejebane

Aż tak się poczułeś?

Good evening, idiot hookers.
Zgłoś
kalosz90 2013-06-12, 17:24
Kurwa czy większość obrońców konsol to jebani idioci? Sam mam Klocka 360, ale muszę stanąć po stronie PC. Kto wam kurwa kiedykolwiek powiedział, że MAX detale z konsoli równają się MAXOM z PC? Kupując powiedzmy wyżej wspomnianego PCta za 4k na pewno wytrwacie całą ósmą generację konsol, co prawda nie zawsze na ULTRA, ale zawsze na grafie lepszej niż na konsolach, także o chuj wam chodzi?

Sam nie gram tylko dla grafiki, ale jeżeli bierzemy się za porównania, to konkretnie, bo to, że na konsoli nie da się zmieniać ustawień graficznych nie oznacza, że wszystko zawsze jest na FULL. Podczas dema technologicznego Unreal Engine 4 niektóre efekty musiały zostać wyłączone na potrzebę którejś z next genowych konsol
Zgłoś
damua 2013-06-12, 17:53
niwet napisał/a:

Obrazek

UUU...kogoś tutaj dupka boli,nie stać?to do roboty zapierdalać.Stwierdzam polaczka.

,,Patrzysz na kurwę,myślisz to kurwa,a sam jesteś kurwą dla kogoś tam..."

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Zgłoś
Evans 2013-06-12, 20:46
Ale pierdolicie, stawiacie konsole w świetle takim ze sa praktycznie wieczne ze kompa trzeba wymieniać co 2 tygodnie moze bo juz gry nie działają. Chyba zapominacie ze w nowe gry nie pogracie na starej konsoli wiec tez musicie kupować nowa jak wychodzi bo inaczej jedynie sobie pomarzyc mozecie o nowych grach. Na kompa jednorazowo wydasz 3000 max 4000 jak chce sie szarpnac i komputer taki starczy na przynajmniej 5 lat zeby gry działały na max wymaganiach, na poczatku a pod koniec 5 lat moze na troche gorszychi jak ktos ma wyjebane na orginalnosc gier to sciaga z torrentow za darmo. Do tego jak nawet juz nie robia komus te max detale to mozna grac kolejne pare lat ma wybór, konsola jak jest nowa to musisz ja kupić. I nie, nie jestem kimś kto konsole ogląda na zdjęciach w internecie mam xboxa i jakos nigdy mnie nie przekonało zeby sie przesiasc w 100% na konsole. Tak teraz fanboje ps mi powiedzą ze to dlatego bo Xbox to gowno i powinienem kupić ps, chuj wam głęboko w dupe konsola to konsola skrzynka z różnymi exclusivami i różnymi padami tyle sie w gruncie rzeczy różnią (mowie o ps3 i xbox360)
Zgłoś
Provvokator 2013-06-12, 22:53
Nie ma cudów , jeżeli konsola kosztuje 1600 a pc 4000 to pc jest xxx% wydajniejszy , a różnica w grafice jest kolosalna. Co z tego że nowy xbox ma procek 8 rdzeni skoro mają takty 1,6ghz - nowy procek do kompa kupisz za 300 zł i będzie równie jak nie bardziej wydajny. Pierdolenie o tym że na kompie pograsz 2 lata trzeba wymieniać.... , wystarczy zmniejszyć detale a i tak będziesz miał dużo lepsza grafe/mechanikę/efekty niż konsolowcy. Ceny gier to śmiech na sali , przez promocje AMD (dodają nowe gry do kart graficznych gratis) Możesz kupić gry tydzień po premierze po 50 zł w wersji elektronicznej( ale na chuj komu płyty , nawet nie mam cd-romu ) na allegro
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów