Obrazek
Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!
Oj synek widać że nigdy nie miałeś konsoli i nie wiesz z czym to się je.
Gry na konsole są kurwa drogie.
Mam kupić za 200zeta coś co przejdę w 4 godziny? I co ile takich gier kupie? Powiedzmy wydam z tysiaka przez rok na gry... A na kompie? Nic. Ewentualnie połowę z tego powiedzmy. A co z resztą? Jak kogoś sraka ciśnie, że mu spadła płynność o 10 fps w najnowszym batylfyldzie to se kuwa może kupić za zaoszczędzone pieniądze na grach (w porównaniu do konsoli) nową kartę ramów od huja monitory i inne. I nie pierdolić, że tak nie jest.
Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!
Zdajesz sobie z tego sprawę, cwaniaczku, że najlepsze gry nie wychodzą w ogóle na PC?
jaka pewność że klikam krecie z wingówna?
Bo jestes kurwa zbyt ograniczony by korzystac z Linuxa. To nie dla dzieci (fanboyow). Twoje celowe i zalosne przekrecanie nazw tych marek traca gimbaza. Stad moje utwierdzenie. Tyle w temacie.
Obrazek
Komputer pociągnie te gry przez max 3 lata, a potem zaczynają się problemy, lagi i obniżanie jakości grafiki żeby odpalić jakąś nowość. Konsola odpali wszystko co zostało pod nią stworzone i nie ważne czy została kupiona rok wcześniej czy 7 lat wcześniej, bez lagów i bez konieczności obniżania jakości grafiki. Ponadto konsola została stworzona bezpośrednio do GRANIA a nie jak komputer do wielu zadań. Niektóre gry są exclusive na konsole i są hitami (już nie raz znajomi z komputerem i szybkim internetem pytali mnie jak jakaś gra się nazywa bo jest świetna... ale ja z uśmiechem odpowiadałem, że to exclusive jak np.Infamous, folklore, Final Fantasy itp. itd.) więc na komputerze możesz tylko screeny z nich oglądać. W tych czasach to i z kalkulatora można wejść do neta, więc twój argument jest co najmniej nielogiczny... Filmy też odpalisz na praktycznie wszystkim, a o konsolach to już nie wspomnę... Co do pisania dokumentów?? Fakt nie napiszę na tym ani książki ani nawet referatu... ale mam od tego komputer w tych czasach komputer to podstawowe wyposażenie domu. Co do pada?? Faktycznie da się go podłączyć, ale włączone będą tylko podstawowe funkcje, a np. funkcje żyroskopu (jak w ps3) będą wyłączone, o podłączeniu kinecta albo move to możesz sobie zapomnieć
Więc na koniec morał... Jak Cię nie stać to nie pierdol i graj na komputerze, ale nie rób idiotów z ludzi którzy kupili konsole, bo najzwyczajniej w świecie komputer nie dorasta im do pięt w kwestii gier i sposobu grania (chodzi tu o kinect/move).... i możesz pieprzyć jak to tanio można złożyć ,,super sprzęt'' ale nie zmienia to faktu że maszynka do ,,wszystkiego'' (czyli komputer) nigdy nie dorówna w kwestii grania, maszynce stworzonej DO GRANIA (konsole).
Czy nikt kurwa nie widzi chyba podstawowej różnicy?
Gry na konsole są kurwa drogie.
Mam kupić za 200zeta coś co przejdę w 4 godziny? I co ile takich gier kupie? Powiedzmy wydam z tysiaka przez rok na gry... A na kompie? Nic. Ewentualnie połowę z tego powiedzmy. A co z resztą? Jak kogoś sraka ciśnie, że mu spadła płynność o 10 fps w najnowszym batylfyldzie to se kuwa może kupić za zaoszczędzone pieniądze na grach (w porównaniu do konsoli) nową kartę ramów od huja monitory i inne. I nie pierdolić, że tak nie jest.
Widać kolego, że się gówno znasz na ps3 jest taka fajna usługa... nazywa się PS Plus. Płacisz tam 60 zł na 3 miesiące i masz do pobrania ponad 14 pełnych wersji gier (na ps3 i ps vita). Te gry cały czas są wymieniane, a co za tym idzie w przeciągu ostatnich 3 miesięcy pobrałem 16 gier na ps3, no i to nie jakies gówna tylko m. in. Mass efect 3, hitman, little big planet 2, motorstorm apocalipse, dead or alive 5, Infamous 2, the cave itd. itp. więc te pierdolenie o kosztach gier jest co najmniej nie na miejscu aha premiery kosztują od 130 - 180 zł a potem są dużo tańsze... po roku już możesz za 100 zł je kupić... więc jak nie wiesz nic o grach na konsole to nie pierdol farmazonów o tym że rzekomo trzeba wydawać fortunę na gry...
A co do przechodzenia w 4 godziny to tak na serio teraz taką tendencję mają wszystkie gry i nie ma znaczenia czy na konsolę czy komputer... ale na serio nie brakuje porządnych gier w które można grać w chuj czasu i te pieprzenie o szybkim przechodzeniu też jest trochę głupie.
Nie stać was to nie kupujcie!!! A jak was dupa boli to posmarujcie
Obrazek
Co fakt to fakt , za tą cenę można złożyć naprawdę dobrego pc'ta . Lecz fakt pozostaje faktem że gdy kupisz konsolę służy ona parę dobrych lat i nieustannie grasz w gry na godnych wymaganiach graficznych a w komputerze co ? Ot gówno , po pół roku po tym jak zakupisz komputer za 500 eu będziesz grał w gry na low wymaganiach aż nareszcie po czasie twój komputer nie będzie spęłniał minimalnych wymagań sprzętowych . Zaczyna się dokupowanie nowych komponentów i tak w kółko ,bo inaczej nie pograsz sobie bracie Dla tego jestem zwolennikiem konsol , służą przez wiele lat______________
Max.250 znaków
Bo jestes kurwa zbyt ograniczony by korzystac z Linuxa. To nie dla dzieci (fanboyow). Twoje celowe i zalosne przekrecanie nazw tych marek traca gimbaza. Stad moje utwierdzenie. Tyle w temacie.
twoje stwierdzenie mogę o kant dupy obić idź skrobać dalej grzyba ze ściany krecie
ps. łap tutaj
może zadziała
Że niby te konsole nie mają dostępu do internetu i możliwości odtwarzania filmów? Chyba mówisz o pierwszych generacjach konsoli PS i xbox.
Poza tym nie wszystkie lepsze gry są wydawane również na PC. A komputery są póki co za słabe żeby pociągnąć emulator takiego PS3 czy x360. Żałuj że jesteś ograniczony tylko do swojego kochanego peceta, bo ignorujesz wiele wartych uwagi tytułów/serii wydawanych wyłącznie na konsole
Skoro się już zalogowałeś, to wiedz, że za to magiczne słowo którego użyłeś ma się zwyczajnie przejebane
Aż tak się poczułeś?
Good evening, idiot hookers.Sam nie gram tylko dla grafiki, ale jeżeli bierzemy się za porównania, to konkretnie, bo to, że na konsoli nie da się zmieniać ustawień graficznych nie oznacza, że wszystko zawsze jest na FULL. Podczas dema technologicznego Unreal Engine 4 niektóre efekty musiały zostać wyłączone na potrzebę którejś z next genowych konsol
Obrazek
UUU...kogoś tutaj dupka boli,nie stać?to do roboty zapierdalać.Stwierdzam polaczka.