Porównanie reakcji ludzi na targach E3.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Sonka wymiata
@Up
Sie odezwal, urodziles sie w dzien dziecka zeby podwojnie od starych zdzierac.
Sie odezwal, urodziles sie w dzien dziecka zeby podwojnie od starych zdzierac.
Musiałbym jeszcze wpisać dobrą datę w profil to byś się mógł popisać, ale chuja ci się udało.
Prawda jest taka - PS4 przejmuje nową generację!
zaprawde powiadam guwno zjadam
Jakoś mi się kurwa nie chce wierzyć w tą piękną cene ps4 nie całe 400 baksów ? tylko 1200 zł ? nie wierze, że w Polsce będzie taka cena
coś fanboje xklocka się nie odzywają
Microshit jest nastawiony na kaskę i to ich zgubiło
Gratulacje dla speców od marketingu sony!
Gratulacje dla speców od marketingu sony!
Szkoda tylko że wideo jest tak ładnie pocięte ;] To buczenie było na gościa że się ciągle zacinał a nie na cenę. Nie zmienia to jednak faktu że płacenie za używki ssie i dlatego PS4 jest na liście kupna.
Loq14 napisał/a:
@UP jak ci starzy kupią to na pewno
Co nie zmienia faktu, że on go będzie miał a ty nie
Wielcy kurwa analityycy rynku tutaj, widze. Prawda jest taka, ze przedsprzedaz konsol mowi zupelnie co innego - Microsoft jest przed Sony. Pierdolicie, ze SONY wygralo ta generacje konsol a tak naprawde bedzie tak samo jak w poprzedniej - mniej wiecej 50-50. Znowu swiat podzieli sie na niebieskich i zielonych, taka jest kurwa kolej rzeczy. Ale polaczki i tak beda hejcic jak pojebani, bo kupili PS3 mimo, ze nie maja w co grac, bo ich nie stac. Az sie kurwa zalogowalem, bo ta nagonka jest jakas zalosna. Najpierw pojazdy na MS za platny net, teraz Sony tez bedzie mialo platny net, wiec cisza. Do premiery Xbox One jeszcze duuuuzo czasu, wiec moze przejrza na oczy.
PS. PC - SZACH MAT, konsolowcy.
PS. PC - SZACH MAT, konsolowcy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów