Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!
Co do rynku, sony jest na skraju bankructwa, więc prawdopodobnie chcą się najeść małą łyżką. Microsoft może dać dużą marżę sprzedawcy, który będzie tą konsole opierdalał zwykłym ludziom, którzy się kompletnie na tym nie znają. ( sprzedajesz takie konsole i przychodzi typ, który chce konsole, ale właściwie to co to jest to hdmi, za sprzedaż x1 dostajesz 100pln, za ps4 30pln, którą mu sugerujesz żeby kupił ? )
Raczej jestem ciekawy wyniku, bo to, że dla zapalonych graczy w większości wygrywa PS4, nie znaczy, że przełoży się to na ostateczne wyniki sprzedaży i finansowe.
Microsoft rozdaje mnóstwo softu za darmo i ciężko mi uwierzyć, że dali taką wygórowaną cenę bez konkretnego celu ( a według tego co widziałem na papierze, sprzęt sony jest szybszy ). Wydaje mi się, że strategia microsoftu jest dużo lepiej przemyślana, a sony próbuje polecieć na fali. Być może x1 jednak nie będzie tak rygorystyczny ? Może te rygorystyczne warunki skuszą studia do produkowania gier tylko na jeden typ konsoli ? ( ten, który im się bardziej opłaci ).
Wstrzymałbym się z osądami do dnia premier obu konsol i wyników sprzedażowych.
Skoro się już zalogowałeś, to wiedz, że za to magiczne słowo którego użyłeś ma się zwyczajnie przejebaneWielcy kurwa analityycy rynku tutaj, widze. Prawda jest taka, ze przedsprzedaz konsol mowi zupelnie co innego - Microsoft jest przed Sony. Pierdolicie, ze SONY wygralo ta generacje konsol a tak naprawde bedzie tak samo jak w poprzedniej - mniej wiecej 50-50. Znowu swiat podzieli sie na niebieskich i zielonych, taka jest kurwa kolej rzeczy. Ale polaczki i tak beda hejcic jak pojebani, bo kupili PS3 mimo, ze nie maja w co grac, bo ich nie stac. Az sie kurwa zalogowalem, bo ta nagonka jest jakas zalosna. Najpierw pojazdy na MS za platny net, teraz Sony tez bedzie mialo platny net, wiec cisza. Do premiery Xbox One jeszcze duuuuzo czasu, wiec moze przejrza na oczy.
PS. PC - SZACH MAT, konsolowcy.
Musicie uruść żeby to zrozumiećTyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!
Zwiechy, patche, sterowniki, update, upgrade, brak obsługi XP, brak obsługi innego pada niż X360, niestabilny framerate, wywalanie do pulpitu, wywalanie do BSOD, wywalanie do kosza itp itd. Istna magia. A i na konsoli filmu nie oglądnę? Dobre!
Wielcy kurwa analityycy rynku tutaj, widze. Prawda jest taka, ze przedsprzedaz konsol mowi zupelnie co innego - Microsoft jest przed Sony. Pierdolicie, ze SONY wygralo ta generacje konsol a tak naprawde bedzie tak samo jak w poprzedniej - mniej wiecej 50-50. Znowu swiat podzieli sie na niebieskich i zielonych, taka jest kurwa kolej rzeczy. Ale polaczki i tak beda hejcic jak pojebani, bo kupili PS3 mimo, ze nie maja w co grac, bo ich nie stac. Az sie kurwa zalogowalem, bo ta nagonka jest jakas zalosna. Najpierw pojazdy na MS za platny net, teraz Sony tez bedzie mialo platny net, wiec cisza. Do premiery Xbox One jeszcze duuuuzo czasu, wiec moze przejrza na oczy.
PS. PC - SZACH MAT, konsolowcy.
Jesli obrazanie zydostwa i innego kurestwa jest zabronione to mam nadzieje ze ten CWEL dostanie soczystego bana za obrazanie POLAKOW.Dziekuje, dobranoc.
@niwet 8 rdzeniowy procesor, zajebista karta graficzna, 8 gb ram, oprogramowanie, odtwarzacz Blue Ray, ciężko było by Ci się zmieścić w 1600 zł, gry na konsolach będą dużo płynniej chodzić niż na kompie bo są robione pod konsolę.
pamiętaj o funkcjonalności, ba nawet jak się będziesz uparty to 99% gier masz za darmo, (szukajcie a znajdziecie) nie wliczając tych, które wymagają abonamentu. Sterowanie myszą w strzelankach chyba bije na głowe pady, ceny gier też biją na głowe te z pc.
Ilość gier na pc a ilość gier na konsole, aktualnie wiesz dobrze, że nawet jak chcesz pyknać w stare gry, czy te z pegazusa możesz sobie spokojnie pobrać i uruchomić. Nie zapomnij o kochanych dsj2 Spokojnie nawet podłączysz kilka monitorów.
Btw mysz najtańsza wystarczy do gry - 10zł cena
pad do xboxa 200?
Gry będą chodzić o wiele płynniej, owszem, ale razem z zakupem dobrej karty graficznej zyskujesz sto razy lepszy obraz niż na konsolach. Minimalizujesz gre i piszesz , przeglądasz sadola, robisz coś innego jeszcze .
Nie mówię już o dźwięku i kartach dźwiękowych, które możesz co roku wymienić za różnice cen gier które kupisz.
Możesz zawsze mieć linuxa
Konsole kupię i mam - a nie kurwa co 3 miesiące nowe części kupować, bo coraz to lepsze gry wychodzą...
Zwiechy, patche, sterowniki, update, upgrade, brak obsługi XP, brak obsługi innego pada niż X360, niestabilny framerate, wywalanie do pulpitu, wywalanie do BSOD, wywalanie do kosza itp itd. Istna magia. A i na konsoli filmu nie oglądnę? Dobre!
Jak się nie umie korzystać albo dobrać komponentów to tak jest. Ja ostatnio BSOD-a widziałęm jeszcze na windowsie 98. Wywalenie do pulpitu ? a cóż to takiego ? już o wywaleniu do kosza nie wspominając..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów