18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
pslockca1986 2013-06-12, 0:50 50
Zgłoś
Plecionkarz 2013-06-12, 0:54 38
Zgłoś
niwet 2013-06-12, 1:01 185

Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!
Zgłoś
motoguru 2013-06-12, 1:06 5
Ja się w sumie od dawna przymierzam do konsoli, chociaż wiem, że nie będę miał czasu grać - kumpel kiedyś po imprezie zostawił xboxa na jakiś tydzień i nawet na niego nie spojrzałem. Ale kurwa, ludzie to tylko konsola - tłuczecie się też między sobą bo ktoś ma telefon x, a drugi y ?

Co do rynku, sony jest na skraju bankructwa, więc prawdopodobnie chcą się najeść małą łyżką. Microsoft może dać dużą marżę sprzedawcy, który będzie tą konsole opierdalał zwykłym ludziom, którzy się kompletnie na tym nie znają. ( sprzedajesz takie konsole i przychodzi typ, który chce konsole, ale właściwie to co to jest to hdmi, za sprzedaż x1 dostajesz 100pln, za ps4 30pln, którą mu sugerujesz żeby kupił ? )

Raczej jestem ciekawy wyniku, bo to, że dla zapalonych graczy w większości wygrywa PS4, nie znaczy, że przełoży się to na ostateczne wyniki sprzedaży i finansowe.

Microsoft rozdaje mnóstwo softu za darmo i ciężko mi uwierzyć, że dali taką wygórowaną cenę bez konkretnego celu ( a według tego co widziałem na papierze, sprzęt sony jest szybszy ). Wydaje mi się, że strategia microsoftu jest dużo lepiej przemyślana, a sony próbuje polecieć na fali. Być może x1 jednak nie będzie tak rygorystyczny ? Może te rygorystyczne warunki skuszą studia do produkowania gier tylko na jeden typ konsoli ? ( ten, który im się bardziej opłaci ).

Wstrzymałbym się z osądami do dnia premier obu konsol i wyników sprzedażowych.
Zgłoś
M................x 2013-06-12, 1:06 8
@niwet 8 rdzeniowy procesor, zajebista karta graficzna, 8 gb ram, oprogramowanie, odtwarzacz Blue Ray, ciężko było by Ci się zmieścić w 1600 zł, gry na konsolach będą dużo płynniej chodzić niż na kompie bo są robione pod konsolę.
Zgłoś
ebdac 2013-06-12, 1:10 2
Komputer mam ten sam od 4 lat i granie w nowe gry staje się strasznie uciążliwe lub nawet nie możliwe. Porządny pc na najnowsze gry kosztował by w okolicy 4 tysięcy (tak żeby jeszcze trochę pociągnął nowości, podczas gdy ps4 będzie za około 1700zł). A zakup konsoli ustawi Cie na jakieś 4 lata bez żadnego problemu jeśli chodzi o jakiekolwiek wymagania sprzętowe (chyba że bez klawiatury i myszy ani rusz, w tedy rzeczywiście pc). A komputer może spokojnie zostać na następne 4 lata!
Zgłoś
sauerps 2013-06-12, 1:11 15
pilaf666 napisał/a:

Wielcy kurwa analityycy rynku tutaj, widze. Prawda jest taka, ze przedsprzedaz konsol mowi zupelnie co innego - Microsoft jest przed Sony. Pierdolicie, ze SONY wygralo ta generacje konsol a tak naprawde bedzie tak samo jak w poprzedniej - mniej wiecej 50-50. Znowu swiat podzieli sie na niebieskich i zielonych, taka jest kurwa kolej rzeczy. Ale polaczki i tak beda hejcic jak pojebani, bo kupili PS3 mimo, ze nie maja w co grac, bo ich nie stac. Az sie kurwa zalogowalem, bo ta nagonka jest jakas zalosna. Najpierw pojazdy na MS za platny net, teraz Sony tez bedzie mialo platny net, wiec cisza. Do premiery Xbox One jeszcze duuuuzo czasu, wiec moze przejrza na oczy.

PS. PC - SZACH MAT, konsolowcy.

Skoro się już zalogowałeś, to wiedz, że za to magiczne słowo którego użyłeś ma się zwyczajnie przejebane

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
pslockca1986 2013-06-12, 1:14 26
Cytat:

Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!

Zwiechy, patche, sterowniki, update, upgrade, brak obsługi XP, brak obsługi innego pada niż X360, niestabilny framerate, wywalanie do pulpitu, wywalanie do BSOD, wywalanie do kosza itp itd. Istna magia. A i na konsoli filmu nie oglądnę? Dobre!
Zgłoś
Finirael 2013-06-12, 1:17 3
To chyba fotomontaż
Zgłoś
ArmiaKrajowa 2013-06-12, 1:18 24
pilaf666 napisał/a:

Wielcy kurwa analityycy rynku tutaj, widze. Prawda jest taka, ze przedsprzedaz konsol mowi zupelnie co innego - Microsoft jest przed Sony. Pierdolicie, ze SONY wygralo ta generacje konsol a tak naprawde bedzie tak samo jak w poprzedniej - mniej wiecej 50-50. Znowu swiat podzieli sie na niebieskich i zielonych, taka jest kurwa kolej rzeczy. Ale polaczki i tak beda hejcic jak pojebani, bo kupili PS3 mimo, ze nie maja w co grac, bo ich nie stac. Az sie kurwa zalogowalem, bo ta nagonka jest jakas zalosna. Najpierw pojazdy na MS za platny net, teraz Sony tez bedzie mialo platny net, wiec cisza. Do premiery Xbox One jeszcze duuuuzo czasu, wiec moze przejrza na oczy.

PS. PC - SZACH MAT, konsolowcy.

Jesli obrazanie zydostwa i innego kurestwa jest zabronione to mam nadzieje ze ten CWEL dostanie soczystego bana za obrazanie POLAKOW.Dziekuje, dobranoc.
Zgłoś
niwet 2013-06-12, 1:19 1
Cytat:

@niwet 8 rdzeniowy procesor, zajebista karta graficzna, 8 gb ram, oprogramowanie, odtwarzacz Blue Ray, ciężko było by Ci się zmieścić w 1600 zł, gry na konsolach będą dużo płynniej chodzić niż na kompie bo są robione pod konsolę.

pamiętaj o funkcjonalności, ba nawet jak się będziesz uparty to 99% gier masz za darmo, (szukajcie a znajdziecie) nie wliczając tych, które wymagają abonamentu. Sterowanie myszą w strzelankach chyba bije na głowe pady, ceny gier też biją na głowe te z pc.
Ilość gier na pc a ilość gier na konsole, aktualnie wiesz dobrze, że nawet jak chcesz pyknać w stare gry, czy te z pegazusa możesz sobie spokojnie pobrać i uruchomić. Nie zapomnij o kochanych dsj2 Spokojnie nawet podłączysz kilka monitorów.
Btw mysz najtańsza wystarczy do gry - 10zł cena
pad do xboxa 200?

Gry będą chodzić o wiele płynniej, owszem, ale razem z zakupem dobrej karty graficznej zyskujesz sto razy lepszy obraz niż na konsolach. Minimalizujesz gre i piszesz , przeglądasz sadola, robisz coś innego jeszcze .
Nie mówię już o dźwięku i kartach dźwiękowych, które możesz co roku wymienić za różnice cen gier które kupisz.

Możesz zawsze mieć linuxa
Zgłoś
M................x 2013-06-12, 1:22
@niwet dlatego dobrze jest mieć i konsole i kompa
Zgłoś
Darkstep 2013-06-12, 1:22 1
[b]niwet[/q]

Konsole kupię i mam - a nie kurwa co 3 miesiące nowe części kupować, bo coraz to lepsze gry wychodzą...

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
mati3004 2013-06-12, 1:48
@Meretrix słusznie piszesz mam konsole i kompa lubie grać na tym i na tym nie widzę problemów z graniem na padzie i ogólnie na konsolach sranie się takie i podział na pecetowców i konsolowców ogólnie gdybym mógł to bym grał cały czas na kompie ale niestety niektóre fajne exy mi to uniemożliwiają ale jakoś też nad tym nie ubolewam sam zaiwestuje w kolejną generacje ps4 da mi to spokój na jakiś czas odnośnie upgradu pc ktry i tak mi na razie styka na każdą obecnie gierke no cóż zobaczymy za jakiś czas może teraz dostanie grafa dostanie ponownie kopa w przód
Zgłoś
MudPie 2013-06-12, 1:53 6
capslock1986 napisał/a:

Zwiechy, patche, sterowniki, update, upgrade, brak obsługi XP, brak obsługi innego pada niż X360, niestabilny framerate, wywalanie do pulpitu, wywalanie do BSOD, wywalanie do kosza itp itd. Istna magia. A i na konsoli filmu nie oglądnę? Dobre!

Jak się nie umie korzystać albo dobrać komponentów to tak jest. Ja ostatnio BSOD-a widziałęm jeszcze na windowsie 98. Wywalenie do pulpitu ? a cóż to takiego ? już o wywaleniu do kosza nie wspominając..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów