18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
pslockca1986 2013-06-12, 2:03 2
Cytat:

Jak się nie umie

To żeby odpalić grę muszę jeszcze umieć: dobrać komponenty, zainstalować drivery, aktualizować grę, zoptymalizować sterowniki, borykać się z niekompatybilnością sprzętu, emulować pada etc itp.

W konsoli wkładam nośnik i gram. Simply as that.
Zgłoś
Mew1 2013-06-12, 2:06
Jedyna co mi się podobało to to, że jednemu klaskali, a drugiego mieli w dupie!
Zgłoś
xarkons 2013-06-12, 2:16
No i maja racje placic taka gruba kase za taki syf. Z kolejnym xboxem microsoft sie pograza sam posiadam 360 i jest super ale kurwa to bedzie taki syf ze juz wole sie przyzwyczaic do chujowego pada albo kupic customa do ps'a.
Zgłoś
danis008 2013-06-12, 2:31
motoguru napisał/a:

Ja się w sumie od dawna przymierzam do konsoli, chociaż wiem, że nie będę miał czasu grać - kumpel kiedyś po imprezie zostawił xboxa na jakiś tydzień i nawet na niego nie spojrzałem. Ale kurwa, ludzie to tylko konsola - tłuczecie się też między sobą bo ktoś ma telefon x, a drugi y ?

Co do rynku, sony jest na skraju bankructwa, więc prawdopodobnie chcą się najeść małą łyżką. Microsoft może dać dużą marżę sprzedawcy, który będzie tą konsole opierdalał zwykłym ludziom, którzy się kompletnie na tym nie znają. ( sprzedajesz takie konsole i przychodzi typ, który chce konsole, ale właściwie to co to jest to hdmi, za sprzedaż x1 dostajesz 100pln, za ps4 30pln, którą mu sugerujesz żeby kupił ? )

Raczej jestem ciekawy wyniku, bo to, że dla zapalonych graczy w większości wygrywa PS4, nie znaczy, że przełoży się to na ostateczne wyniki sprzedaży i finansowe.

Microsoft rozdaje mnóstwo softu za darmo i ciężko mi uwierzyć, że dali taką wygórowaną cenę bez konkretnego celu ( a według tego co widziałem na papierze, sprzęt sony jest szybszy ). Wydaje mi się, że strategia microsoftu jest dużo lepiej przemyślana, a sony próbuje polecieć na fali. Być może x1 jednak nie będzie tak rygorystyczny ? Może te rygorystyczne warunki skuszą studia do produkowania gier tylko na jeden typ konsoli ? ( ten, który im się bardziej opłaci ).

Wstrzymałbym się z osądami do dnia premier obu konsol i wyników sprzedażowych.

wynik sprzedaży to można sobie w dupę wsadzić wystarczy poczytać co ma do zaoferowania sony a co microshit

microshit zjebał siebie na starcie a jest to początek "batalii"

oczywiście pomijam fakt że za grę online musisz płacić abonament idiota to wykombinował i mimo że jest kolejna generacja konsol to micro gówno dalej w to leci
Zgłoś
~Velture 2013-06-12, 2:38
Facet w dżinsach, sportowym obuwiu, t-shit'cie z marynarką wygląda jak jebany pacaj z pipidówka dolnego...... Ci z górnego chociaż białą koszulę mają.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
HEILicopter 2013-06-12, 2:40 1
danis008 napisał/a:

wynik sprzedaży to można sobie w dupę wsadzić wystarczy poczytać co ma do zaoferowania sony a co microshit

microshit zjebał siebie na starcie a jest to początek "batalii"

oczywiście pomijam fakt że za grę online musisz płacić abonament idiota to wykombinował i mimo że jest kolejna generacja konsol to micro gówno dalej w to leci

"microshit, microgowno" - pisze to gosciu z poziomu Windowsa
OOOOOOOOOOOOOOO IRONIO
Zgłoś
znerwicowany_nerwus 2013-06-12, 2:59
Checkmate fool !!!
Zgłoś
D................o 2013-06-12, 3:13 4
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2013-06-12, 3:36 1
@up, a już myślałem, że ten materiał w 1. poście jest prawdziwy... :/

Zgłoś
Dranzes 2013-06-12, 3:40 13
capslock1986 napisał/a:

To żeby odpalić grę muszę jeszcze umieć: dobrać komponenty, zainstalować drivery, aktualizować grę, zoptymalizować sterowniki, borykać się z niekompatybilnością sprzętu, emulować pada etc itp.

W konsoli wkładam nośnik i gram. Simply as that.

No widzisz, czyli konsole są dla debili.
Zgłoś
arrdo 2013-06-12, 7:37
niwet napisał/a:

Obrazek

Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!

Magia jest taka że co jakiś czas musisz wymieniać ten komputer żeby uciągnąć niektóre gry, a konsole kupisz raz i działa zawsze każda gra. Magia!
Zgłoś
albert124 2013-06-12, 7:37
Nie mam nic przeciwko konsolom, ale ceny gier konsolowych to czysta porażka. O wiele bardziej oplaca sie dalej grac na pececie
Zgłoś
ragzezonator 2013-06-12, 7:53 1
niwet napisał/a:

Obrazek

Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!

piwka tych co maja slaby sprzet i graja na slabych wymaganiach ??
po 1 do takich gier trzeba juz miec nowsze windowsy ja uzywam tylko xpka na stacjonarnym kompie po 2 na neta na konsoli wejdziesz bez problemow jezeli masz router w domu po 3 film obejrzysz za pomoca podlaczonego kabla hdmi, ktory wrecz poprawi bardzo sporo obraz to samo z grami, zeby osiagnac taki obraz jak na konsoli to zajebaj sobie monitor 40c i karte graficzna nie wiem za ile tysiecy bo chyba wieksza frajda grac przed tv i na tapczanie siedziec ze znajomymi niz samemu przed kompem jak burak.
Zgłoś
k................t 2013-06-12, 7:59
Czekam aż ktoś zaraz powie, że na konsolach grają lewacy. O ja pierdolę.
Zgłoś
BKKWK 2013-06-12, 8:11 3
Cytat:

Tylko dobry komputer, który obsłuży te gry plus wszystkie potrzebne akcesoria to wydatek rzędu 3500-4000 zł, a na granie w najnowsze tytuły w pełnych detalach możesz liczyć przez trzy lata. Konsola będzie Cię kosztować 1500 zł, możesz ją podłączyć do telewizora, a w zestawie są dwa pady i posłuży Ci lat osiem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów