ps na karcie graf.
Obrazek
Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!
no niestety jako pctowiec funboy i entuzjasta musze powiedzieć, że ciezko by było sama karta graficzna na podobnmym poziomie 1400-1600 zł 350+500 zł płyta glowna 2 x 4 gb ram okolo 300 zł (dobrego ramu) procesor 800-1400 zł zasilacz 250-500 zł obudowa 150-400 zł monitor od 399-10 000 (zalezy kto co lubi ). ps3 i xbox 360 przebijesz kompem za 1300 zł ale te nowe dopiero za 2/3 lata
Jesteście ograniczeni umysłowo. Nie potraficie pojąć że jednemu bardziej odpowiada dojazd do pracy na rowerze a innemu samochodem. Jeden woli myszkę, a inny pada. Jedna osoba woli grać w strategie, a inna w rpg?
Ale tak to już jest na portalu pseudo prawicowców których małe móżdżki nie potrafią pojąć że każdy człowiek jest inny i nie ma dwójki jednakowych ludzi na świecie. Wiem ze marzy wam się ustrój na miarę nazistowskich niemiec czy zssr gdzie każdy był by jednakowym klonem. Wyznawał te same wartości, religie, kolor skóry, oczu miał identyczne zainteresowania, ale na szczęście to już minęło.
To żeby odpalić grę muszę jeszcze umieć: dobrać komponenty, zainstalować drivery, aktualizować grę, zoptymalizować sterowniki, borykać się z niekompatybilnością sprzętu, emulować pada etc itp.
W konsoli wkładam nośnik i gram. Simply as that.
I wlaśnie dla takich ludzi jak Ty są konsole. Ale nie mów, że mają jakaś przewagę nad PCetami, bo jeżeli czegoś nie wiesz lub się na czymś nie znasz to nie znaczy, że to jest gorsze. To tak jakbyś mówił że samochody są złe, bo nie umiesz jeździć bo dużo rzeczy trzeba wykonywać na raz i dlatego wolisz hulajnogę, bo wystarczy odpychać się nogą i uparcie byś twierdził, że hulajnoga jest lepsza od samochodu.
Obrazek
Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!
Jak ja mam w salonie 60 cali telewizor to bede co dzien albo drugi lecial odpinal kompa i robil mlyn zeby zagrac sobie troszke
Po pierwsze nie posiadam tv, bo mam wiele ciekawszych zajęć niż słuchanie reklam i propagandy ryżego chuja. Dla konsoli mam kupować tv? Jeszcze mnie nie popierdoliło.
Po drugie, wkurwiają mnie producenci, którzy wymyślają sobie jakieś pojebane systemy. Niech spierdalają - nie będę kurwa dopasowywał do ich żydowskich koncepcji biznesowych, bo to oni mają się dopasowywać do mnie - klienta.
Po trzecie i najważniejsze - PC = wolność. Jakby nie PC to propozycje M$ w sprawie np. używek byłyby standardem. Dlatego szanujcie PCeta swego, bo możecie od monopolistów dostać kutasa wielkiego.
Po konsolowcach nie będę jechał (bo nie o to tu chodzi), ale swoje zdanie na ich temat również mam
jaka pewność że klikam krecie z wingówna?
I wlaśnie dla takich ludzi jak Ty są konsole. Ale nie mów, że mają jakaś przewagę nad PCetami, bo jeżeli czegoś nie wiesz lub się na czymś nie znasz to nie znaczy, że to jest gorsze. To tak jakbyś mówił że samochody są złe, bo nie umiesz jeździć bo dużo rzeczy trzeba wykonywać na raz i dlatego wolisz hulajnogę, bo wystarczy odpychać się nogą i uparcie byś twierdził, że hulajnoga jest lepsza od samochodu.
Pierdolisz. Porównanie z dupy. Sprzęt po podpięciu ma działać i tyle. Nie każdy ma czas na zabawę ze sterownikami, Windowsem i podpinaniem pierdyliarda kabli oraz ciągłym zastanawianiem się "czy ta gra mi pójdzie". Jeśli chcesz brnąć w porównania z samochodami, to proszę bardzo:
Gdy kupujesz nowy samochód, do chcesz móc nim wyjechać z salonu, czy dowozić go lawetą, bo musisz mu jeszcze wgrać mapę silnika i dokręcić koła?
To żeby odpalić grę muszę jeszcze umieć: dobrać komponenty, zainstalować drivery, aktualizować grę, zoptymalizować sterowniki, borykać się z niekompatybilnością sprzętu, emulować pada etc itp.
No widzisz, czyli konsole są dla debili.
Załóżmy, że to ogarniam i potrafię odpalić grę na PC. Lecz następuje to po paru godzinach jak to wszystko już zacznie działać tak jak chciałem. Samo przecież się nie skonfiguruje i wymaga to czasu. Nie wspominając o tym kiedy wyjdą sterowniki i patche, bez których coraz częściej grać się nie da.
Pierdolisz. Porównanie z dupy. Sprzęt po podpięciu ma działać i tyle. Nie każdy ma czas na zabawę ze sterownikami, Windowsem i podpinaniem pierdyliarda kabli oraz ciągłym zastanawianiem się "czy ta gra mi pójdzie". Jeśli chcesz brnąć w porównania z samochodami, to proszę bardzo:
Gdy kupujesz nowy samochód, do chcesz móc nim wyjechać z salonu, czy dowozić go lawetą, bo musisz mu jeszcze wgrać mapę silnika i dokręcić koła?
Ale niektórzy to lubią. Gdybym miał możliwość samemu złożyć sobie samochód który chce kupić to byłby to dla mnie plus. Dlatego pisze, że konsole są dla tych którzy chcą korzystać i już, a PC dla tych co lubią się bawić i zrobić sobie samemu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów