18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Gienek2 2013-06-12, 8:18 2
mnie np wkuriwa to że nawet oryginalne gry na PC mają problem z "chodzeniem"... np kupiłem battlefileda 3 i po pół roku dopiero zaczełem grę, bo w końcu ktoś z google doszedł do tego że gra się zacina przez przetaktowanie karty tj. zmiana napięcia na karcie pomogła.... dodam, że z gry wyrzucało mnie tylko przy multiplayer gdyby ktoś miał ten sam problem i już mętlika dostawał... a np na konsoli gra się nie włączy tylko wtedy jak porysujesz płytę młotkiem

ps na karcie graf.
Zgłoś
Taumantis 2013-06-12, 9:02
niwet napisał/a:

Obrazek

Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!

no niestety jako pctowiec funboy i entuzjasta musze powiedzieć, że ciezko by było sama karta graficzna na podobnmym poziomie 1400-1600 zł 350+500 zł płyta glowna 2 x 4 gb ram okolo 300 zł (dobrego ramu) procesor 800-1400 zł zasilacz 250-500 zł obudowa 150-400 zł monitor od 399-10 000 (zalezy kto co lubi ). ps3 i xbox 360 przebijesz kompem za 1300 zł ale te nowe dopiero za 2/3 lata

translator taumantis'a
#ziemniak# - wypi***alaj
#malina# - Ch ci w D
#rzeżączka# - Twoja stara to K
Zgłoś
przemas1234 2013-06-12, 9:11 1
niwet -xbox 360 jest na rynku ok 10 lat a do tej pory wyłażą giery do których juz pewnie z 15 razy zmieniałeś komputer ,konsolowiec zmieniał tylko płyty w czytniku czego najlepszym przykładem jest najnowszy crysis 3 ,śmignał na 10 letniej konsoli jasne a piecuchy musiały wymieniać całe karty graficzne bo se nie da grać i kto tu kogo robi w bambo hahahah,ciemniaki.

Zgłoś
szpoq 2013-06-12, 9:13
do ps4 mają wcisnąć 8gb DDR5+GPU i ma być na architekturze x64...normalnym PC racze nie da się tego przelecieć ze względu na to że przepustowość ramu wymaga lutowania, nie może być na stykach(przynajmniej w obecnej technologii).
Jak na maszynce bedzie dało się zainstalować win7 to kupuje od razu.
Zgłoś
myha 2013-06-12, 9:17 7
ale wy jesteście popierdoleni
Nie przyszło nikomu do głowy że każdy ma inne gusta?
Aż mi was szkoda. Kłucą się jak dzieci w piaskownicy kto ma lepszego resoraka. hahahaah

Jesteście ograniczeni umysłowo. Nie potraficie pojąć że jednemu bardziej odpowiada dojazd do pracy na rowerze a innemu samochodem. Jeden woli myszkę, a inny pada. Jedna osoba woli grać w strategie, a inna w rpg?

Ale tak to już jest na portalu pseudo prawicowców których małe móżdżki nie potrafią pojąć że każdy człowiek jest inny i nie ma dwójki jednakowych ludzi na świecie. Wiem ze marzy wam się ustrój na miarę nazistowskich niemiec czy zssr gdzie każdy był by jednakowym klonem. Wyznawał te same wartości, religie, kolor skóry, oczu miał identyczne zainteresowania, ale na szczęście to już minęło.
Zgłoś
MudPie 2013-06-12, 9:31 1
capslock1986 napisał/a:

To żeby odpalić grę muszę jeszcze umieć: dobrać komponenty, zainstalować drivery, aktualizować grę, zoptymalizować sterowniki, borykać się z niekompatybilnością sprzętu, emulować pada etc itp.

W konsoli wkładam nośnik i gram. Simply as that.

I wlaśnie dla takich ludzi jak Ty są konsole. Ale nie mów, że mają jakaś przewagę nad PCetami, bo jeżeli czegoś nie wiesz lub się na czymś nie znasz to nie znaczy, że to jest gorsze. To tak jakbyś mówił że samochody są złe, bo nie umiesz jeździć bo dużo rzeczy trzeba wykonywać na raz i dlatego wolisz hulajnogę, bo wystarczy odpychać się nogą i uparcie byś twierdził, że hulajnoga jest lepsza od samochodu.
Zgłoś
xxhonsiuxx 2013-06-12, 10:02
niwet napisał/a:

Obrazek

Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!

Jak ja mam w salonie 60 cali telewizor to bede co dzien albo drugi lecial odpinal kompa i robil mlyn zeby zagrac sobie troszke
Zgłoś
voidinfinity 2013-06-12, 10:14
Konsola? To nie dla mnie.

Po pierwsze nie posiadam tv, bo mam wiele ciekawszych zajęć niż słuchanie reklam i propagandy ryżego chuja. Dla konsoli mam kupować tv? Jeszcze mnie nie popierdoliło.

Po drugie, wkurwiają mnie producenci, którzy wymyślają sobie jakieś pojebane systemy. Niech spierdalają - nie będę kurwa dopasowywał do ich żydowskich koncepcji biznesowych, bo to oni mają się dopasowywać do mnie - klienta.

Po trzecie i najważniejsze - PC = wolność. Jakby nie PC to propozycje M$ w sprawie np. używek byłyby standardem. Dlatego szanujcie PCeta swego, bo możecie od monopolistów dostać kutasa wielkiego.

Po konsolowcach nie będę jechał (bo nie o to tu chodzi), ale swoje zdanie na ich temat również mam

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
danis008 2013-06-12, 10:23
pilaf666 napisał/a:

"microshit, microgowno" - pisze to gosciu z poziomu Windowsa
OOOOOOOOOOOOOOO IRONIO

jaka pewność że klikam krecie z wingówna?
Zgłoś
Janóż 2013-06-12, 11:05
ja jebie. gra to jest dla mnie zabijasz czasu w nudne zimowe wieczory. nie wyobrażam sobie wydawać gruby hajs na gówno dzięki któremu marnuje swój czas który mógłbym spędzić ze znajomymi.
Zgłoś
BKKWK 2013-06-12, 11:13
Cytat:

I wlaśnie dla takich ludzi jak Ty są konsole. Ale nie mów, że mają jakaś przewagę nad PCetami, bo jeżeli czegoś nie wiesz lub się na czymś nie znasz to nie znaczy, że to jest gorsze. To tak jakbyś mówił że samochody są złe, bo nie umiesz jeździć bo dużo rzeczy trzeba wykonywać na raz i dlatego wolisz hulajnogę, bo wystarczy odpychać się nogą i uparcie byś twierdził, że hulajnoga jest lepsza od samochodu.

Pierdolisz. Porównanie z dupy. Sprzęt po podpięciu ma działać i tyle. Nie każdy ma czas na zabawę ze sterownikami, Windowsem i podpinaniem pierdyliarda kabli oraz ciągłym zastanawianiem się "czy ta gra mi pójdzie". Jeśli chcesz brnąć w porównania z samochodami, to proszę bardzo:

Gdy kupujesz nowy samochód, do chcesz móc nim wyjechać z salonu, czy dowozić go lawetą, bo musisz mu jeszcze wgrać mapę silnika i dokręcić koła?
Zgłoś
dodii 2013-06-12, 11:14
Obecne PS4 to koszt rzędu 4.4-5.5 tysięcy złotych na PC. A nawet jak kupicie już taki komputer za 5kafli to za rok już możecie być pewni, że większość gier będzie wam chodziła ~50FPS co i tak jest dobrym wynikiem, szacuje się, że na każdy rok przypada spadek o 20, jednak w praktyce czasami inaczej to wygląda. Reasumując PS4 1.600zł, PC tej samej klasy co PS4 4.500zł+. PS4 - nigdy się nie zmartwisz o wymianę podzespołów, PC - co rok lub wcześniej.
Zgłoś
pslockca1986 2013-06-12, 11:34
Cytat:

To żeby odpalić grę muszę jeszcze umieć: dobrać komponenty, zainstalować drivery, aktualizować grę, zoptymalizować sterowniki, borykać się z niekompatybilnością sprzętu, emulować pada etc itp.

Cytat:

No widzisz, czyli konsole są dla debili.

Cytat:

Załóżmy, że to ogarniam i potrafię odpalić grę na PC. Lecz następuje to po paru godzinach jak to wszystko już zacznie działać tak jak chciałem. Samo przecież się nie skonfiguruje i wymaga to czasu. Nie wspominając o tym kiedy wyjdą sterowniki i patche, bez których coraz częściej grać się nie da.
Zgłoś
MudPie 2013-06-12, 11:35
BeKay napisał/a:

Pierdolisz. Porównanie z dupy. Sprzęt po podpięciu ma działać i tyle. Nie każdy ma czas na zabawę ze sterownikami, Windowsem i podpinaniem pierdyliarda kabli oraz ciągłym zastanawianiem się "czy ta gra mi pójdzie". Jeśli chcesz brnąć w porównania z samochodami, to proszę bardzo:

Gdy kupujesz nowy samochód, do chcesz móc nim wyjechać z salonu, czy dowozić go lawetą, bo musisz mu jeszcze wgrać mapę silnika i dokręcić koła?

Ale niektórzy to lubią. Gdybym miał możliwość samemu złożyć sobie samochód który chce kupić to byłby to dla mnie plus. Dlatego pisze, że konsole są dla tych którzy chcą korzystać i już, a PC dla tych co lubią się bawić i zrobić sobie samemu
Zgłoś
Misiek_ 2013-06-12, 11:36
W blaszaku siła!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów