Też w spowolnieniu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak nie da się zastrzelić kogoś w wodzie z broni. No chyba, że przyłoży się broń bezpośrednio do ciała. A tak to wystarczy odpłynąć mniej więcej na 10 metrów i nic się nie stanie. Nie wiem jak w przypadku karabinów snajperskich.
Czy żaden ze "specjalistów" nie zwrócił uwagi, że to nie AK-47 tylko AK-74?? I nie pierdzielcie mi tu, że "nie ma różnicy"... chodzi fakt rozpoznawania oręża...
A ty "specjalisto" zauważyłeś że nabój w ujęciach slow motion to nie 5.45 tylko 7.62x39?. Więc mówiąc krótko chuja się znasz, bo ak 74 używa 5.45. a można dostać także bakelitowe magazynki przystosowane do 7.62. Poza tym zwróć uwagę na łuk magazynka.
delpozzo napisał/a:
Ehhh. To nie jest AK47. Tylko AKM.
To nie może być AKM tylko AK 74. Lufa AKM na wylocie jest ukośnie ścięta by możliwe byłoby absorbowanie odrzutu tego karabinu. Jak mozna zauważyć karabin pokazany na tym filmie posiada ulepszony ograniczacz odrzutu które posiadają jedynie karabiny bazujące na AK74. Do tego kolba tego karabinu przypomina mi tę z AK74
Jest to Saiga ileśtam, akm w odświeżonej stylistyce i kolbą od AK-74M. @UP ale wiesz że AKM ma gwint 14mm pod urządzeniem wylotowym?
Cytat:
To nie może być AKM tylko AK 74.
Cytat:
Jest to Saiga ileśtam
To jest Arsenal SLR-107. Taki jak na stronie dystrybutora :http://www.arsenalinc.com/usa/SLR-107F.html
Dokładnie taki jak na zdjęciu nr 4. Jedynie ojciec autora filmu założył sobie tłumik płomienia od innego producenta.
Ahh Ci znafcy, na rynku cywilnym w Murice broń musi być z około 80% wyprodukowana w Murice przez co różne "firmy" robią różne wersje, tutaj mamy kopie ak74 przystosowaną na amunicje 7.62mm, czyli Hamerykanie wzieli ak74 wyjebali bebechy i zostawili kolbe, rure gazową, kolanko rury, lufe szczerbinke i front. W US i A nie spotkacie się z oryginalnym akaczem wyprodukowanym w Rosji. Najczęściej są to wersje ulepszone wyprodukowane w Murice.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów