📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tutaj raczej jeżeli chodzi o porównanie to nie dość, że o samochód to o rejestracje.
LU- Lublin, LSW- Świdnik. Inaczej mówiąc rejestracja LSW oznacza lubię swoją wieś
LU- Lublin, LSW- Świdnik. Inaczej mówiąc rejestracja LSW oznacza lubię swoją wieś
Co wy chcecie od malucha?? Bardzo fajne i pożyteczne autko. A no tak..jeśli sie ma 15 lat to sie nic o nim nie wie. Piwko leci
Maluchem dojechałem kiedyś nad morze, Cadillakiem nigdy. Maluch > Cadillac
To chyba porównanie Lublina do Hamburga Kto z tych okolic, ten wie o co chodzi
Lubelskie i Świdnicke blachy, dziwne, że tych aut jeszcze nie widziałem (słyszałem )
To jest na głównej? Żenada.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
widziałem tego po lewej na parkingu w eleclerc a te zdjecie pewnie w plazie robione
Żałosna to jesteś Ty I posty które tu piszesz. Prawie każdy twój post to hejt
Chuja w dupie dawno nie miałaś, że tak Ci wszystko przeszkadza?
A.J.K.S napisał/a:
Żałosna to jesteś Ty I posty które tu piszesz. Prawie każdy twój post to hejt
Chuja w dupie dawno nie miałaś, że tak Ci wszystko przeszkadza?
Dziwne, że gimbaza zawsze uważa, że krytykowanie gówna = brak seksu. Jesteście tacy sami, ktoś was tak zaprogramował czy ki chuj? Przykro mi, dziecko, jeśli nie podoba ci się to, że ktoś wyraża opinię, to niestety, musisz odłączyć Internet i wyjść na dwór. Może jak odetchniesz świeżym powietrzem to ci ciśnienie spadnie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów