📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Halman napisał/a:
jak byłem młody to byłem skinheadem...
skinhed skinhedoiwi nierówny.
Ci z materiału który dałeś akurat lubią sobie kutasy w dupę wsadzać.
Nie dziwota w sumie, że do nich należałeś
Na filmach pijackie burdy w barze wygladaja inaczej. Przygrywa zawsze skoczna muzyczka, bitka jest szybka i żwawa. A tutaj leją sie jak tetryki po 80-ce ktorzy wyszli na przepustkę z domu starców..XD .XD
Rugu86 napisał/a:
Na filmach pijackie burdy w barze wygladaja inaczej. Przygrywa zawsze skoczna muzyczka, bitka jest szybka i żwawa. A tutaj leją sie jak tetryki po 80-ce ktorzy wyszli na przepustkę z domu starców..XD .XD
Ciekawe jak żwawe ruchy miałbyś po 10 browcach +2x100 na szybko. Po tym prawiczkowo-pedalskim "XD" podejrzewam, że byś leżał pod stołem.
Łysy to spierdolił ,jak już ruszył powinien wyjść drugą stroną lokalu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów