📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak zwykle najlepiej napierdala czarny. A tam biały olbrzym tylko ciężki ale napierdalać się nie potrafi. Wstyd kurwa.
garota napisał/a:
Jak zwykle najlepiej napierdala czarny. A tam biały olbrzym tylko ciężki ale napierdalać się nie potrafi. Wstyd kurwa.
on był chyba tak najebany ,że czarny mu sie zlał z brudem na podłodze
zobaczcie tego cwelika w 15 sek. co czymś rzucił, jak po chwili zajebiście spierdala do kibla.
silesian171 napisał/a:
zobaczcie tego cwelika w 15 sek. co czymś rzucił, jak po chwili zajebiście spierdala do kibla.
kurwa wsza jebana rozkręci dym i spierdala
Heh. Czasy mojej młodości mi się przypomniały (lata 80). To był standard w piątkowy, sobotni wieczór. Kiedyś to było.
silesian171 napisał/a:
Typowa chujowa barowa bitka. Stado najebanych debili bez techniki, cwele które biją z partyzanta i dupy które robią za arbitrów. I teraz pomyślcie - jeden z tych urażonych ćwoków wyciąga nóż - i z bitki robi się zabitka. Trzymajcie się z dala od takich akcji.
Ale przejebane jest stać na warcie.
ależ oni wszyscy są napierdoleni pięknie
Przydałby się jakiś opis tej zabawy? Geneza, fabuła, bardzo mnie to zaciekawiło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów