Przejażdżka po torze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
ja pierdole co Ty masz z tymi samochodami już któryś raz z rzędu widzę Twój temat i jest o samochodach kurwa mać portal motoryzacyjny czy ki chuj?
Wdr napisał/a:
ja pierdole co Ty masz z tymi samochodami już któryś raz z rzędu widzę Twój temat i jest o samochodach kurwa mać portal motoryzacyjny czy ki chuj?
Nie pierwszy i nie ostatnio post o samochodach.
Jeżeli wolisz rower to zaraz coś poszukam
Pozdrawiam
okar19 jak byś mógł wstawić jakieś filmiki z nissanem skyline r34 gtr
Nazwa modelu jest jakaś... odrzucająca, autko jak autko gorzej gdy się trafi kierowca baran
Czytając fora to mój golf/polo łyka każdą wersje rajdową. nakarmcie mnie
oskar to jak juz przyjmujesz zamówienia to dorwij mi coś fajnego z supra rz 97' ;]
Czekam na komentarz aż ktoś napisze że jego BMW e36 1.6 w gazie lepiej się kręci
Pozdro dla napinaczy, czekam na hejty
Pozdro dla napinaczy, czekam na hejty
Włączył amatora i myśli, że jest kozak. Niech chociaż na zaawansowanym spróbuje kogoś wyprzedzić.
okar19 napisał/a:
Przejażdżka po torze
Okar, lubię Twoje wstawki. Oczywiście nie wszystkie mi się podobają, ale każdemu się nie dogodzi . Ja jako, że grywam w Forza Motorsport itd wiem.... WIEM, że to jest tor w Niemczech a jego pełna nazwa to Nürburgring. Nie mam pojęcia czy teraz się zmieniła cena i dokładnie nie pamiętam czy kwota, którą podam będzie prawdziwa. 400 euro za 1h + ubezpieczenie.
Pamiętajcie, że ja nie pamiętam.
Mega KAC+Klin więc sami wiecie....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów