Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"-ile?
- jedna osoba i pies, mi się wydaje"
tak przynajmniej usłyszałem ja.
w linku wyzej masz napisane ze 2 osoby, 38 i 23 lat, moze dlatego powiedzial ze dziecko
Podoba mi się, że nigdzie poza drogą nie ma drzew. Za to wzdłuż drogi jest miliard. Mądry design.
No tragedia panie, te drzewa pewnie w dodatku jak nikt nie patrzy to atakują spokojnie jadących sobie kierowców i mamy takie oto skutki. Mordercze skurwesyny z tych drzew.
Podoba mi się, że nigdzie poza drogą nie ma drzew. Za to wzdłuż drogi jest miliard. Mądry design.
Drzewa dają cień przez co temperatura asfaltu jest mniejsza i się tak nie niszczy, ale co taki debil jak ty może o tym wiedzieć.
Gdyby nie drzewa to by odfrunął tym porsze
Po coś są ograniczenia
Poczytaj tak że po co są sadzone drzewa przy drogach.
Chłopcze po szkole specjalnej
Debilowi nie wytłumaczysz, ma ograniczenia umysłowe i po prostu nie zrozumie.
Prędkość ich zabiła. Dobrze, że znaprzecieka nie jechał inny pojazd bo zabiliby jeszcze kogoś. Musieli jechać minimum 150 km/h
Nie prędkość ich zabiła a nagła jej utrata....
Prędkość ich zabiła. Dobrze, że znaprzecieka nie jechał inny pojazd bo zabiliby jeszcze kogoś. Musieli jechać minimum 150 km/h
porszche sie tak nie rozjebie przy 150 chyba ze skladak jakis spawany z dwoch
w linku wyzej masz napisane ze 2 osoby, 38 i 23 lat, moze dlatego powiedzial ze dziecko
albo jeden z nich byl policjantem i strazak dokopal sie do odznaki
Jako ciekawostka gosciu z Wwa prowadził w Giżycku park wodny.
W polszy to bardzo popularne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów