Polska to nie Australia tutaj jak jedziesz jakąkolwiek drogą TRZEBA MYŚLEĆ! Po to są znaki i ograniczenia żeby się stosować. A nie,, no worries,, cały rok. Bardzo dobrze, że są drzewa przy drogach bo wyłapują idiotów, którzy mają w dupie życie swoje i innych. To raz, a dwa Australia to inny kontynent więc co ty Tu kurwa porównujesz..
A porównuję podejście do bezpieczeństwa na przykładzie kraju jaki znam, a nie jakiejś Francji albo Niemiec gdzie byłem 2x.... jeśli śmierć wskutek ucieczki przed sarną to dla Ciebie łapanka idiotów to pozdrawiam serdecznie i podziękuję za dalsze mądrości
Podoba mi się, że nigdzie poza drogą nie ma drzew. Za to wzdłuż drogi jest miliard. Mądry design.
No tak najlepiej debilu na środku pola 10 sztuk, bo potem sieje się fajnie i kombajnem pojedzie slalomem. Kolejny debil z warszafffki co myśli że mleko produkuje żabka.
Bo pić to trzeba umieć!Przez takie drzewa koleżanka straciła rodziców w młodym wieku, bo k***a w nocy jakimś idiotą zachciało się iść i być nie oświetlonym. Ojciec dziewczyny w ostatnim momencie zauważył i odbił na drzewo. Więc skończcie pie**olic, że dobrze że są drzewa bo dużo ginie przypadkowych osób! A co do materiału to starszy miał aquapark w Giżycku a drugi wypożyczalnie sprzętu wodnego i zapie**alali koło 200 km/h.
No to moze nie „przez takie drzewa” tylko przez pierdolonego idiota ktory szedl noca bez odblaskow?
To są stare drzewa a sadzone byly po to żeby koń który ciągnął furmankę mógł w cieniu ochłonąć przy robocie !!
Dokładnie
Nie.ale mnie wkórwiają te drzewa przy drogach, ile żyć zabrały, winnych lub niewinnych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów