Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Porwanie dziecka z przedszkola
pikabu • 2024-11-14, 10:45

Cytat:

We wrześniu w Abakanie miała miejsce głośna historia - uprowadzenie dziecka z przedszkola. Teraz sprawa trafiła do sądu, a Komisja Śledcza pokazała nagranie.

Nieznany mężczyzna przez domofon wyjaśnił strażnikowi, że przyszedł odebrać dziecko i podał przypadkowe imię. W tym czasie dzieci z grupy żłobkowej były na spacerze. Dziecko podbiegło do mężczyzny, który je podniósł i zabrał.

Nauczycielka, która była z dziećmi, myślała, że ​​ojciec przyszedł po dziecko, ale mimo to zdecydowała się zadzwonić do matki chłopca, aby wyjaśnić powód tak wczesnego odebrania dziecka, lecz kobieta powiedziała, że ​​ojciec nie odebrał ich syna.

Dyrektor przedszkola pokazał rodzicom nagranie z kamer monitoringu. Jednen z nich poinformował, że ​​mężczyzna, który porwał dziecko, wyglądał jak jej sąsiad.

Policjanci udali się do miejsca zamieszkania oskarżonego, gdzie zastali chłopca. Mężczyzna nie miał czasu dopuścić się czynów zabronionych wobec dziecka – podała Komisja Śledcza.

Rozjebane ruskie gówno
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Franz-Maurer 2024-11-14, 17:19 2
System kontroli mają po chuju. Mają strażnika i skoro jest domofon to obiekt jest zamknięty do tego opiekunka która nie weryfikuje tożsamości tak jak wspomniany strażnik jprd

yellow87 napisał/a:

Uf, fajnie że tak się to skończyło. Swoją droga co to za przedszkole, gdzie podwórko jest ogrodzone jak zagroda dla piskląt... A, no tak, to Rosja xD

To wewnętrzne ogrodzenie a ten zbok lub czubek musiał zostać wpuszczony przez ochronę. To wynika z tekstu...
Zgłoś
TwistedPsycho 2024-11-14, 17:57 3
skoro nie dopuścił się czynów zakazanych to będzie sądzony? Z jakiego artykułu?

W Polsce szukali jakiegoś typa, bo zapytał się 12-latki o ... godzinę. Ta nie chciała mu odpowiedzieć, on zapytał coś jeszcze- chyba co lubi robić (hobby). Dziewczynka uciekła do pobliskiego sklepu, skąd zadzwoniono na policję - i o dziwo, rysopis sprawcy powstał i zaczęto poszukiwania mężczyzny. Nie wiem jak to się skończyło i nie bronię pedofili, ale powiedzcie mi jedno : GDZIE JEST GRANICA?

Czy za zapytanie się 10 letniego dziecka o godzinę coś mi grozi? To chyba zaszło za daleko don't you think?
Zgłoś
DeLux 2024-11-14, 18:01 3
Jak nie zdążył jak uprowadził??!!
Zgłoś
zn506 2024-11-14, 22:20 2
Geje coraz śmielej sobie poczynają
Zgłoś
Nome 2024-11-14, 22:42
TwistedPsycho napisał/a:

skoro nie dopuścił się czynów zakazanych to będzie sądzony? Z jakiego artykułu?
W Polsce szukali jakiegoś typa, bo zapytał się 12-latki o ... godzinę. Ta nie chciała mu odpowiedzieć, on zapytał coś jeszcze- chyba co lubi robić (hobby). Dziewczynka uciekła do pobliskiego sklepu, skąd zadzwoniono na policję - i o dziwo, rysopis sprawcy powstał i zaczęto poszukiwania mężczyzny. Nie wiem jak to się skończyło i nie bronię pedofili, ale powiedzcie mi jedno : GDZIE JEST GRANICA?
Czy za zapytanie się 10 letniego dziecka o godzinę coś mi grozi? To chyba zaszło za daleko don't you think?

to może nie pytaj dzieci o godzinę i hobby, wymyśl sobie inną bajkę
Zgłoś
bambinizm 2024-11-15, 2:09
disclaimer - ironia

Lewactwo - moje ciało, mój wybór!
Zgłoś
yellow87 2024-11-15, 9:36 1
Franz-Maurer napisał/a:

System kontroli mają po chuju. Mają strażnika i skoro jest domofon to obiekt jest zamknięty do tego opiekunka która nie weryfikuje tożsamości tak jak wspomniany strażnik jprd
To wewnętrzne ogrodzenie a ten zbok lub czubek musiał zostać wpuszczony przez ochronę. To wynika z tekstu...

A tak, masz rację, wybacz. Zwracam honor.
Zgłoś
mun66 2024-11-15, 17:03
Podoba mi się reakcja innych dzieci, patrzą na zabranego, jakby wiedziały co go czeka.
Zgłoś
TwistedPsycho 2024-11-17, 18:54
Nome napisał/a:

to może nie pytaj dzieci o godzinę i hobby, wymyśl sobie inną bajkę

ja tego nie robię, ale byłem świadkiem jak dziecko upadło z drabinki i inni dorośli nie pomagali wcale, a dziecko ryczało dobre 5min aż się zjawili rodzice. W podobnych sytuacjach moi dorośli znajomi też mówią, że cudzego dziecka nigdy nie dotkną (nawet jak potrzebna będzie 1. pomoc) a nawet sami zapytani, będą odwracali wzrok. Bo dzisiaj wystarczy że nie spodobasz się mamusi berbecia, żeby zostać oskarżonym.

Ja też wyznaję tę filozofię, ale uważasz że ona jest dobra?
Zgłoś
Nome 2024-11-17, 19:04
TwistedPsycho napisał/a:

ja tego nie robię, ale byłem świadkiem jak dziecko upadło z drabinki i inni dorośli nie pomagali wcale, a dziecko ryczało dobre 5min aż się zjawili rodzice.

zmyślasz, ja pomagam obcemu dziecku i tak samo inni ludzie, ale jest różnica pomagać dziecku, a napastować dziecko, a za takie uważam namolne wypytywanie się dziecka o godzinę i hobby, ja się dzieci nie pytam o godzinę, a już tym bardziej obcego dziecka o hobby, w ogóle bym na to nie wpadła, tak samo jak słynne sadzanie się dzieci na kolanka u księży, zobczki zawsze mają dobre gadane i są zawsze niewinne i pokrzywdzone
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem