Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40

Cytat:

We wrześniu w Abakanie miała miejsce głośna historia - uprowadzenie dziecka z przedszkola. Teraz sprawa trafiła do sądu, a Komisja Śledcza pokazała nagranie.

Nieznany mężczyzna przez domofon wyjaśnił strażnikowi, że przyszedł odebrać dziecko i podał przypadkowe imię. W tym czasie dzieci z grupy żłobkowej były na spacerze. Dziecko podbiegło do mężczyzny, który je podniósł i zabrał.

Nauczycielka, która była z dziećmi, myślała, że ​​ojciec przyszedł po dziecko, ale mimo to zdecydowała się zadzwonić do matki chłopca, aby wyjaśnić powód tak wczesnego odebrania dziecka, lecz kobieta powiedziała, że ​​ojciec nie odebrał ich syna.

Dyrektor przedszkola pokazał rodzicom nagranie z kamer monitoringu. Jednen z nich poinformował, że ​​mężczyzna, który porwał dziecko, wyglądał jak jej sąsiad.

Policjanci udali się do miejsca zamieszkania oskarżonego, gdzie zastali chłopca. Mężczyzna nie miał czasu dopuścić się czynów zabronionych wobec dziecka – podała Komisja Śledcza.

Zmieniono 3 razy Zgłoś
Franz-Maurer Wczoraj 17:19 2
System kontroli mają po chuju. Mają strażnika i skoro jest domofon to obiekt jest zamknięty do tego opiekunka która nie weryfikuje tożsamości tak jak wspomniany strażnik jprd

yellow87 napisał/a:

Uf, fajnie że tak się to skończyło. Swoją droga co to za przedszkole, gdzie podwórko jest ogrodzone jak zagroda dla piskląt... A, no tak, to Rosja xD

To wewnętrzne ogrodzenie a ten zbok lub czubek musiał zostać wpuszczony przez ochronę. To wynika z tekstu...
Zgłoś
TwistedPsycho Wczoraj 17:57 2
skoro nie dopuścił się czynów zakazanych to będzie sądzony? Z jakiego artykułu?

W Polsce szukali jakiegoś typa, bo zapytał się 12-latki o ... godzinę. Ta nie chciała mu odpowiedzieć, on zapytał coś jeszcze- chyba co lubi robić (hobby). Dziewczynka uciekła do pobliskiego sklepu, skąd zadzwoniono na policję - i o dziwo, rysopis sprawcy powstał i zaczęto poszukiwania mężczyzny. Nie wiem jak to się skończyło i nie bronię pedofili, ale powiedzcie mi jedno : GDZIE JEST GRANICA?

Czy za zapytanie się 10 letniego dziecka o godzinę coś mi grozi? To chyba zaszło za daleko don't you think?
Zgłoś
DeLux Wczoraj 18:01 2
Jak nie zdążył jak uprowadził??!!
Zgłoś
zn506 Wczoraj 22:20 1
Geje coraz śmielej sobie poczynają
Zgłoś
Nome Wczoraj 22:42
TwistedPsycho napisał/a:

skoro nie dopuścił się czynów zakazanych to będzie sądzony? Z jakiego artykułu?
W Polsce szukali jakiegoś typa, bo zapytał się 12-latki o ... godzinę. Ta nie chciała mu odpowiedzieć, on zapytał coś jeszcze- chyba co lubi robić (hobby). Dziewczynka uciekła do pobliskiego sklepu, skąd zadzwoniono na policję - i o dziwo, rysopis sprawcy powstał i zaczęto poszukiwania mężczyzny. Nie wiem jak to się skończyło i nie bronię pedofili, ale powiedzcie mi jedno : GDZIE JEST GRANICA?
Czy za zapytanie się 10 letniego dziecka o godzinę coś mi grozi? To chyba zaszło za daleko don't you think?

to może nie pytaj dzieci o godzinę i hobby, wymyśl sobie inną bajkę
Zgłoś
bambinizm 55 minut temu
disclaimer - ironia

Lewactwo - moje ciało, mój wybór!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem