Na stacji benzynowej w Quevedo kamera monitoringu zarejestrowała moment, w którym trzy uzbrojone osoby wysiadły z pojazdu i porwały kobietę, która trzymała w ramionach małą dziewczynkę.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak dziecko zostawili to pewnie do burdelu trafi
Raczej do odjebania w ramach kary dla niej lub jej gacha. Gdyby miała trafić do burdelu, to zabraliby też małą, a później szantażowali dziewczynę możliwością, że nigdy małej nie zobaczy. Idealny środek kontroli, uzależnić od siebie 2 osoby uzależnione od siebie. Skąd wiem? Najpewniej bredzę, nie słuchajcie mnie.
Jedno jest pewne. Nie chodziło im o dziecko.
Nie do końca pewne.Nie wiadomo, może była złą matką i odjebali ją ze współczucia dla małej hłehłe
Raczej do odjebania w ramach kary dla niej lub jej gacha. Gdyby miała trafić do burdelu, to zabraliby też małą, a później szantażowali dziewczynę możliwością, że nigdy małej nie zobaczy. Idealny środek kontroli, uzależnić od siebie 2 osoby uzależnione od siebie. Skąd wiem? Najpewniej bredzę, nie słuchajcie mnie.
Dangerous man
i tak cię kurwa gnoju zgłoszę.niech cię gliny prześwietlą to się oduczysz głupiego pisania.
i tak cię kurwa gnoju zgłoszę.niech cię gliny prześwietlą to się oduczysz głupiego pisania.
Głupiego pisania hah...przecież to zarys wątku scenariusza filmu "Pocałunek smoka" z Jetem Li zgłoś Luca Bessona też
Gdyby miała być odjebana toby to zrobili tam na miejscu, takie porwanie to albo dla okupu, albo do burdelu.
Te ekwadorskie cwele nie myślą tak szybko jak ty... A i tak była to ich najsilniejsza armia, która ogarnia jazdę samochodem, do prostej akcji wysłaliby małpę na motorze...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów