📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Prawidłowo i powinien ciągnąć ten odkurzacz na szrot
Poziom kierowania ciężarówką: Rosja - "jesteś tak pijany, że nie czujesz jak samochody się do ciebie kleją"
Lodzermensch
Za brak reakcji na sygnały dawane przez dwóch kierowców, a już szczególnie za brak reakcji na "koguta", powinni temu psu dożywotnio odebrać prawo jazdy na wszystkie kategorie.
Błędy błędami, ale to jest już po prostu bronkizm.
Błędy błędami, ale to jest już po prostu bronkizm.
To jest jeden z powodów, dla których parkowanie w pobliżu skrzyżowania (10 m) jest zakazane. Ale to nie Polska, choć i u nas trafiają się ciećwierze. No a druga sprawa, że taki tonaż nie ma wjazdu na uliczki osiedlowe (z reguły).
Mazin, ale ten civic tam nie parkował, tylko stał w korku...
Antalor ma rację.
Pan żryj gruz cyganie czym jeździ, że nowiutką Hondę nazywa szrotem?? Czyżby jest właścicielem legendarnego passata w TDI i gardzi 25lat młodszymi japońskimi samochodami??
Antalor ma rację.
Pan żryj gruz cyganie czym jeździ, że nowiutką Hondę nazywa szrotem?? Czyżby jest właścicielem legendarnego passata w TDI i gardzi 25lat młodszymi japońskimi samochodami??
To jest tak, jeżeli jest wąska droga i nie ma ograniczenia tonażu ani długości pojazdu/zestawu to powinien być zakaz parkowania na takiej drodze, albo niech postawią znak zakazu dla ciężarówek i po kłopocie.
Mój kumpel miał takiego Civic'a - to mu deska rozdzielcza pękła w pół, jak chwilę na słońcu postał.
Civic stał w korku na środku skrzyżowania, ale prawa część pasa jest zajęta przez parkujących na środku skrzyżowania. To miałem na myśli.
cola1111 napisał/a:
Mazin, ale ten civic tam nie parkował, tylko stał w korku...
Nie jestem taki pewien czy stał w korku, auto podczas ciągnięcia ma wyłączony silnik, widać szarpnięcia na kołach jakby był zostawiony na biegu. Chyba że zgasł.
Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że ciężarówka nie była blisko prawej strony tu na filmie minimum 30cm. może nawet i pół metra, gdyby "przykleiła się bardziej" do prawej strony nic by się nie stało, ale wiadomo najlepiej komentować jak się ogląda szkodę lub stoi z boku. Dlatego najlepiej jak ktoś widzi duży pojazd z naprzeciwka to niech lepiej uważa nie tylko na siebie ale również i na niego bo rożnie w życiu bywa, a po co komu dodatkowe problemy itp. Chociaż tutaj też jest wina kierowcy ciężarówki bo mógł przewidzieć ,że jest ciasno, mało miejsca i mogę kogoś zahaczyć tyłem naczepy. Nie jestem pewien ale chyba w Londynie autobusy mają z tyłu naklejki ,że uwaga zachodzę na drugi pas czy coś takiego, a to uczy innych użytkowników ,żeby uważali na duże pojazdy.
Głucha kurwa w tym tirze czy ki chuj?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów