ładnie jebnoł . Zresztą kto przy zdrowych zmysłach choć troche znając swoją siłe porywa się na coś takiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ładnie jebnoł . Zresztą kto przy zdrowych zmysłach choć troche znając swoją siłe porywa się na coś takiego
Tutaj widać tylko połowę filmiku, w drugiej części podnosi ciężar. Wygląda, to tak jakby nie miał siły, ale on ma taki styl podnoszenia ciężarów.
Tak sie śmiejecie, ale przynajmniej ma kurwa dobrą technikę.
składa się jak scyzoryk, wącha swoje nogi i dopiero po głębokim wdechu podnosi ciężar
hahaha to mój znajomy z dawnego liceum:PP serio teraz się tak przypatrzyłem, za mało somatotropiny wdupił i za dużo tuńczyka
A koleżka z tyłu widzę miał podróż do własnego świata. Zero reakcji. Tacy ludzie to mają fajnie, żyją we własnym beztroskim świecie, bez myślenia itp. utrudnień
Trzeba było na ławeczce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów